AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS-UNDERGROUND Alan ,oynayan varmı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 19/11/2003 :  23:54:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Alan oynayan varmı? Görüşleriniz bekleniyor.
NFS-HP2 gibi bir balonsa hiç almayım.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 23/11/2003 :  19:32:30  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
birkaç gün daha deşeleyip öyle yazmak lazımdı belki ama dayanamadım :P. oyun harbiden çok iyi. bu kadar severek oynadığım iki yarış oyunu colin mcrae2 ve nfs 5 idi. gerçekten çok iyi yapmışlar. hatta bayramda gelmesi muhtemel harçlıklarla bir tane orjinal alıp koyacam rafıma. hazır adsl'mde geliyor multi yaparım :D. nfs 6 (hp2) bencede kesinlikle balondu. sırf bitrmiş olma için bitirip attım bir köşeye. ama bu seferki öyle değil gerçekten. hele 'drag' diye bir tür varki izleyen belki "ne bu dümdüz gidiyo adam yahu?" der ama hayatımda bu kadar zevkli birşey oynamadım ben. vitesi kendin değiştirerek düz bir yolda rakiplerini geçmeye çalışıyosun. hele hızlanınca çıkan hız çızgileri ve bulanıklık o kadar havaya sokuyorki insanı anlatamam. adrenalin had seviyeye vuruyor. ayrıca bu sefer harbiden işi koparmışlar yani. çoook iyi iş çıkarmışlar. yanlız belki başlarda seni biraz rahatsız edecek bir olay var. artık arabalarımıza nos takabiliyoruz. buda biraz arcade havasına sokmuş oyunu ama her halukarda çok iyi oyun. bak hatta dedim orjinalini alacam diye :))) üç gündür başından kalkamıyom...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 23/11/2003 :  20:44:47  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sistem ihtiyaçları neler?

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 23/11/2003 :  21:33:48  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
MINIMUM SYSTEM GEREKSİNİMİ
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
veya XP Home işletim sistemi
Intel Pentium III (veya uyumlu) 700Mhz
32MB DirectX 9 uyumlu ekran kartı(Geforce2 veya üstü)
128MB of RAM (256 MB Windows 2000 veya XP için)
DirectX uyumlu ses kartı
2 GB Harddisk alanı
8X CD-ROM

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS FOR ONLINE PLAY
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
256MB of RAM
DirectX compatible sound card
2 GB of HD space
8X CD-ROM
Network card for broadband connectivity

edit:sen bakma yukardakilere iyi bir sistem lazım şöyle ağız tadıyla oynamak için. ama nfs 6'yı çalıştıran sistem bunuda rahat götürür gibime geliyor...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

eren_62
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 24/11/2003 :  00:45:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler bu oyunu almadıysanız ve benim gibi modifiye hastası iseniz hemen gidip alın ben böyle drag heyecanı böyle drag ve böyle aletlerin modifiye edilen bir oyun daha görmedim. ne istersiniz momo, sparco, ayaklı dtm (spoyler),etek, cantlar marka ve sizin seçiminize kalmış 17,19,20 inc, kaput hava delikleri egsozlarda marka olmasada görünüm güzel, nosmu istersin, nitrojen takviyesimi yaparsın, turbomu çakarsın balatalarımı boyarsın, fren disklerini seçersin, en fiyakalısından neonlarımı çakarsın, motor takviyesi yapıp güç ilave mi edersin, koni vb. çakıp aletimi alçaltırsın, canlarımı karatırsın..... açıkçası normal hayatta trilyoner oluta yapabileceğin maximum şeyleri bu oyunda yapabilirsin. ben tam bir modifiye hastasıyım benim hayatım bu sizde benim gibi iseniz siteme bekliyorum WWW.BURSAGTI.COM Ben bu oyuna bayıldım alın ve deneyin bana hak vereceksiniz!!!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 24/11/2003 :  18:21:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu 3-4 gündür oynamaktayım.

Bayramı büyük olasılıkla oyunun caddelerinde geçireceğiz.

Trafik içinde Drag olayına bayıldım. Drag esnasında ekranın titremesi, yanlamalara, makas atmalara deli oldum.

Oyunun anlatılacak bir sürü güzel yanı var.
-araba modifiyesi neonundan-stickerina, motor bağlantılarının boyanmasından camlara film atmaya kadar herşey düşünülmüş.
-yanlamalarda,makaslarda,tampon tozu almalarda,kaydırmalarda puan almak değişik bir hoşluk olmuş.
-yıllardır arayıp bulamadığım bir oyun.

Daha da anlatmayı unuttuğum bir sürü şey.

Tek eksiklik kazanılan para ile bir garaj oluşturulup 1'den fazla alınabilmeliydi. Araba sadece değiştiriliyor bu bana sakat geldi. Şimdi bir golf'üm var 45 yarış yaptım Mitsubishi Eclipse'le değiştirdim. Saatlerimi verdiğim Golf'ü aynı modifiyedeki başka bir arabayla değiştirmek hoşuma gitmedi.

Belki ilerde ''anahtarına''yarışlar olacak bakalım o zaman ne olacak nasıl olacak.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000