Aslında bizim insanlarımızın.Genç olmayan kesim daha çok rock'ı kafa şişiren ağrı sebebi olab bişeymiş gibi görüyor :) Yine küçük yaşlardaki kesimde daha çok; hepsi, demet akalın vb.Bu tür müzikler dinliyorlar.13-16 yaş arasında genellikle slow tarz müzikler dinleniyor kanımca.Emre Aydın gibi.18 ile 25 yaş arası kalıyor bizede.Bunların yarısıda Rock'tan hoşlanmasa anladınız siz onu.
Bu arada gerçekten rock daha çok ülkemizde pop gibi.Hele metal dinledikten sonra Türkce rock açın ninni gibi geliyor insana:)Arkadaşlar bana metal dinletmişlerdi arabanın ses sistemi çok iyiydi son sesde.Black Metal mi öle bişiler dinlettiler.(metalin orta seviyesiymiş)İndim benim rock dediğim parçalar bana pop müzik gibi geldi.Bence bu Türkiyedeki rock olayı kültürle ilgili bişey kanımca :)
Ben 9 yaşımdan beri metal dinliyorum:)İnternetin yerlerde süründüğü zamanlardı ahh ahh...Bir parçayı çekmek için ne kadar uğraşırdık...
Ergenliğin girişinde ve ortasında olanlar (buna bende dahilim yaş 17) genellikle aşk, meşk işlerine kafa taktıkları için slow dinliyorlar...Depresyon çocuğu hepsi:D
Black metal...Satanic black miydi?(Hastasıyımdır)Sana trash metal dinletelim biz.:D
Türkiyede para kazanmak için yapıyorlar rocku bence...Gerçek müzik yapanlar aç kaldıkları için intihar ediyorlar ne diyeyim...Gitaristler anlamıştır bu dediğim virtüözü...Düşünsenize virtüözsün ve aç kalıyorsun...Çok yazık...