|
Yazar |
Konu  |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 09/04/2007 : 12:58:15
|
14-15 temmuz cumartesi ve pazar günü parkormanda düzenlenecek festivalin bilet satış tarihi ve fiyatlar belirlendi. 11 nisan çarşamba gününden itibaren bilet satışları biletixten yapılmaya başlayacaktır.
bilet fiyatları: ön satış -- ön satış -- normal satış 9 nisan -- 16 nisan-15 mayıs -- 16 mayıs-12 temmuz
tek gün: -- 80 ytl 90 ytl kombine: -- 130 ytl 140 ytl
kapm:140 ytl
öğrencilere indirim olcakmış sanırım.13 yaşından küçükler anne ve ya babalarıyla gelecek.
daha ayrıntılı bilgi için: http://www.masstival.com/
kesin gelcek olanlar varsa bir buluşma ayarlarız orda :)
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 09/04/2007 : 13:39:15
|
Fiyatlar fena değilmiş...F1 yarışınada gideceğiz orayada para lazım...Ekonomik krizdeyim yaw:) |
 |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 09/04/2007 : 15:03:19
|
fıyatlar cazıp |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 23/04/2007 : 09:46:37
|
sum41'de masstivalde sahne alacağı açıklandı.
gelecek diğer gruplar: *avril lavigne *tori amos *cake *çilekeş *disenchant *levent yüksel feat. sıfır km *maailma *malt *özge fışkın *paatos *pain of salvation *riverside *the answer *turgut berkes ve kara kutu *üç nokta bir *sum41
şuan için 16 grup açılandı.toplan 27 tane grup olması bekleniyor. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 23/04/2007 : 10:10:00
|
Pain Of salvation mu?Hımm iyiymiş
O sondaki sum41 olmasın:) |
 |