AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Msn Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 13/04/2007 :  01:48:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
GoogleTalk, Jabber, Yahoo Messenger, ICQ... Bizde her türlü iletişim var ama işte MSN ölünce liste bomboş kalıyor.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/04/2007 :  01:51:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ICQ kullanan kaldı mı ki? :) Geçen seneye kadar bir arkadaş kullanmakta diretiyordu da şu an ne yapıyordur bilmiyorum.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/04/2007 :  02:06:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir ara Mynet ile ICQ ortak bir proje başlatmışlardı Türkiye'de. Baya bir kullanıcısı olmuştu yine o şekilde. Halen devam ediyor mu n'oldu bilmiyorum şimdi.

Ekleme: Evet, devam ediyormuş: Mynet ICQ. Ama MSN kopyası gibi görüntüler.
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 13/04/2007 :  19:52:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ara ara açıyorum icq, nostalji :( 2 kişi oluyor en fazla. halbuki bir zamanlar.. hey gidi günler hey...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 14/04/2007 :  02:48:25  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Eskiden msn yoktu icq vardı... Ahh ahh o günler bi başkaydı be... Chat denen şeyle ilk icq sayesinde tanışmıştık... Biri geldiği zaman "tak tak tak" kim oacaba biye bakardık... Çok güzel günlerdi. Hala eski icq numaram durur. Bi ara msn e o kadar zıt kapmıştım ki keşke şu messengere ın başına bişey gelse de herkes tekrar icq ya dönse diyordum ve hala da diyorum :)...

Beyaz sayfalarda arama, rastgele chat arkadaşı bulma..."abi senin icq numaran kaç ya?" gibi nice nice sorular:). Hele hele o mesaj geldiği zaman çıkan ses varya ona bayılırdım:). En meşuru ise oturum açılırken çıkan vapur sesiydi...

Üstüne üstlük bağlantı konusunda msn den çok daha iyi. Ben icq kullandığım zamanlarda 1 kere bile bağlanamadığımı hatırlamam.

Şimdi bakıyorum da icq kullanan doğru düzgün kimse kalmamış nerdeyse...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000