AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Video
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 08/04/2007 :  12:23:05  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim bir sorum olacak.Ekranda yaptığım işleri video olarak kaydetmek istiyorum.Daha sonrada üzerine baloncuklarla yazı yazmak istiyorum...
Mesela reklam vermek gibi olmasın ama shiftdelete.net teki izle ve öğren bölümünde animasyonlar var.Oradaki gibi yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 14/04/2007 :  14:31:08  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
macromedia captive programını kullan.
flash olarak alabilirsin outputlarını..
kolay gelsin..
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 14/04/2007 :  17:44:21  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Saol.Hiç cevap gelmeyecek sanıodum ama sonun da birinden geldi:)
EDİT:Bu arada bunu nereden indirebiliriz ve de ücretsiz indirebilir miyiz.Ya da ücretsiz olanı trial versiyon mu:)...Çok soru sordm kusura bakmayın...
Sayfanın En Üstüne Git

mjo
Üye

İleti 85

İletim - 22/04/2007 :  23:10:22  Bilgileri Göster  mjo için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
http://macromedia-captivate.en.softonic.com/
buradan indirebilirsin..
koaly gelsin
hem çok soru sormamışsın..sorsanda önemli degil..nede olsa burası bilgi paylaşmak için.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 23/04/2007 :  08:20:10  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok teşekkür ederim.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000