AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Favori Oyuncular Futbolcular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/06/2003 :  13:57:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam beyler bıraz konu dısında ama bu oyunun edıtoru yok mu varsa nasıl bulacam

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 25/06/2003 :  17:07:06  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cm 01/02 diyosan Assane N'Diaye,Emmanuel Osei Kuffourve Lee Chun Soo
Sayfanın En Üstüne Git

boorock88
Üye

İleti 38

İletim - 25/06/2003 :  23:57:11  Bilgileri Göster  boorock88 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
en ii adamlar: Kim Kallstrom (tabiiki), Guti, Athirson, Mark Kerr, Arteta, ve biraz da Tote, bu arada Lee-Chun Soo da hala ii (cm4'te)...

Editör cmturkey.com'da war ama önce bi paket indirmen gerekiyo sonra yapabiliosun ayrıca bazı paketlerde bilgiyi kaydetme sorunu oluomuş o yüzden bence açıklamaları falan bence ii oku inter_23....

"And the wind blows through my heart
Shivers me one last time
As I now reach out in the dark
No One There".........
Sayfanın En Üstüne Git

cmturkey
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 26/06/2003 :  10:31:54  Bilgileri Göster  cmturkey için bir AOL İletisi Gönder  cmturkey için bir ICQ İletisi Gönder  cmturkey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cmturkey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
inter_23 tarafından yazılan:

selam beyler bıraz konu dısında ama bu oyunun edıtoru yok mu varsa nasıl bulacam

Selam,

Elbette CM4 için editör'ler de mevcut. Bunu biraz araştırma yaparak bulabilirsin, örneğin bizim siteye bak bence .

Murat Tekmen
CMTURKEY.CoM
Webmaster®
Sayfanın En Üstüne Git

cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 26/06/2003 :  11:08:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cmturkey deki editör bende var lakin cm01-02 editorunde olan future transfer olayı yok... ya da sakatlık... ama turkce olması guzel birsey...
bu arada mark kerr cm01-02 de iyi adamdı ama cm4 de aynı yetenege sahip mi aratıyorum cıkmıyo
tote hakkında konusmadan gecemicem, real madrid te ronaldoyu bile kestim bu adam icin...ilk yıl kiralamaya acık zaten... iskandinav liglerinde gizli isimler sık cıkıyo bilmiyorum artık

işbu yazı bir imzadır :P
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000