AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Favori Oyuncular Futbolcular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 19/06/2003 :  15:31:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni bir oyuna basladıgınızda takıma baktıktan sonra su olmazsa olmaz dediginiz adam ya da adamlar kim???
benim vazgecilmezlerim farnerud, kallstörm ve polga... özellikle farnerud vazgecilmezim... kesinlikle gelisme gösteriyor ve 1 milyon dolar civarına alıp 10 milyon dolarlara satabiliyorsunuz... bi de takımın parası varsa ve sözlesmesinde serbest kalma bedeli uygunsa djibril cisse....

işbu yazı bir imzadır :P

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 20/06/2003 :  23:45:33  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben van der meyde bide ronaldinho dicem cunku su iki oyuncu butun takımı sırtlıyor ayrıca bence ronaldinho oyundaki en genc ve en iyi oyuncu
Sayfanın En Üstüne Git

cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 21/06/2003 :  11:19:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bi de arjen robben var ama bu isimler bilinen adamlar... gizli adamlar yok mu? athirson gibi mesela ...gerci o da juve de oynamıstı ama 3.5 milyon $ a satıyorlar adamı

işbu yazı bir imzadır :P
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 21/06/2003 :  12:44:06  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Ventola ile aghahowa. Bu oyuncuları hiçbir şeye değişmem.

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git

Traffic
Seçkin Üye

Turkey
İleti 612

İletim - 23/06/2003 :  08:41:27  Bilgileri Göster  Traffic için bir AOL İletisi Gönder  Traffic için bir ICQ İletisi Gönder  Traffic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Traffic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Anatoli Todorov ==> Striker (Club Litex)
Mitu ==> Forward (Club NK Dinamo Zagrep)
Smoje ==> Defend (Club NK Dinamo Zagrep)
Bernardo Romeo ==> Striker (Club Hamburg SV)
Maxim Tsigalko ==> Forward (Club Dinamo Minsk)
Karznar ==> Defend / Defend Mitfielder (Club NK Dinamo Zagrep)
Olic ==> Forwrad (NK Dinamo Zagrep)
Benachour ==> Atacking Mitfielder (Club PSG)

AMD Sempron 2.8 * MSI K9N Platinum * 2*1 Gb Kingston DDR 667 * 120 GB Samsung HDD * Sky Star 2 * Creative 7+1 Live Value * Asus Dwdr * Asus Cdwr * 19 Samsung 997DF * 256MB XFX 7600GT Extreme
Sayfanın En Üstüne Git

cmturkey
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 23/06/2003 :  12:05:20  Bilgileri Göster  cmturkey için bir AOL İletisi Gönder  cmturkey için bir ICQ İletisi Gönder  cmturkey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cmturkey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Mark Kerr

Murat Tekmen
CMTURKEY.CoM
Webmaster®
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000