Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
ilk önce bu adrese gireceksin http://www.unitedadmins.com/cdeath-dl.php burada ki Download C-D Client 4.14.0 bu programı indireceksin zaten sayfa açılınca orda görürsün indirdikten sonra çalıştıracaksın her internetten oynamak istediginde c-d clienti çalıştır çıkıncada kapatırsın.. counter strike 1.5 i yüklüyecek ve 1.1.1.0 updatesinide yüklüyeceksin
bunları yaptıktan sonra dedigim programı çalıştır sag alt köşeye simgesi gelecektir daha cs i açacaksın ordan play cs sonra play online sonra orada add ip olacak oraya aşadaki adreslerden bi tanesini gireceksin hangi oyun kurulu ise artık normal bi şekilde girersin bazıları kapalı olabilir onun için sen kurulu olanlara girersin. cs1.oynayaLim.net cs2.oynayaLim.net cs3.oynayaLim.net
Önce orj hl alman lazım.İlk sölediğin "cd key valve "felan sebebi artık kopya ile cs oynamak yasak.Bu yüzden bir çok site serverlerini değiştirdi. Yane orj. hl cd keyin yoksa online oynaman baya zor. -Hl yükseltmelerini hallettikten sonra (hl 1.1.1.0 ve cs 1.5)Oyunu aç.Haa 1.5 türkçe yamayı yüklersen daha rahat edersin. -multiplayer/internet game dedikten sonra -Boş bi liste gelecek -Add server diyip casus'un listesinden veya bulduğun serverleri aynen yazacan. -eğer server aktif durumdaysa sağ tarafda listeye eklenecek. -Yanlız bazı sitelerde üye olmak şart, bazıları ise paralı(ags-avatürk cibi) -Neyse bi server seçip join game deyip oyuna dal.Yanlız lovecraft isimli birine raslarsan dikkat et ehehehehehe
ya onun bir programı vardı hl cd onu indiriyorsun sonrada upgrade yapıyorsun onu masaüstünde açık bırakıyorsun sonra Cs ye girip adresin ismini yazıyorsun ve karşına çıkıyor...
Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!