AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 counter strike online oyun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 26/01/2004 :  14:29:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben size bişi sormak istiyorum benim cs 1.5 var ben hep abimle lan veya botlarla oynarım yeni adsl hat aldık şimdi online oynamak istiyorum hangi seçenekten nasıl giricem online bölümüne falan girdim ama olmadı hiç sunucu çıkmıyo bi yardım edebilirmisiniz???

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 27/01/2004 :  00:28:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
online oynayabileceğiniz siteler var biraz araştırmacı olun.
Sayfanın En Üstüne Git

ALeN
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 06/02/2004 :  19:47:28  Bilgileri Göster  ALeN için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilader o sitenin adını versende bizde oynasak tamam

OzaN
Sayfanın En Üstüne Git

BLACKHAWK_2002
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 11/02/2004 :  14:43:48  Bilgileri Göster  BLACKHAWK_2002 için bir AOL İletisi Gönder  BLACKHAWK_2002 için bir ICQ İletisi Gönder  BLACKHAWK_2002 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yawwu armadaslar banada soyleeyinde ben de oynayayimm olmazmiii????

Yalnızlığı bir tek ben en iyi bilirim çünkü müzisyen olmak çok farklı bir duygu...
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 11/02/2004 :  15:01:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
www.google.com.tr adresinde "counter strike online" diye arattır.Bir sürü site buluyor.Ben site adı verirsem reklam olur.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 15/02/2004 :  01:35:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1-arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben bir siteden nasıl oynanacağını buldum adam bi link vermiş önce bunu download et diyor tamam o halloldu neyse sonra bi sürü ıp adresi vermiş tamam o nuda girdim (bu arada versiyonum 1.5) bu sefer oyuna bağlanırken "your cdkey cannot be used on the valve system" diyo ne yapabilirim. adam orada versiyon 1.5 indirin ve sonra 1.1.1.0 updateini yapın diyo sanırım sorun burada böyle bişi yaptığımı hatırlamıyorum bu update için bir link verirmisiniz??? 2- ayrıca bu play online bölümünde sağ altta not active filter yazıyo filter bölümünde neleri işaretlemem gerekiyor??? şimdiden teşekkürler.(biraz uzun oldu kusura bakmayın)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000