arkadaşlar ben size bişi sormak istiyorum benim cs 1.5 var ben hep abimle lan veya botlarla oynarım yeni adsl hat aldık şimdi online oynamak istiyorum hangi seçenekten nasıl giricem online bölümüne falan girdim ama olmadı hiç sunucu çıkmıyo bi yardım edebilirmisiniz???
www.google.com.tr adresinde "counter strike online" diye arattır.Bir sürü site buluyor.Ben site adı verirsem reklam olur.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
1-arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben bir siteden nasıl oynanacağını buldum adam bi link vermiş önce bunu download et diyor tamam o halloldu neyse sonra bi sürü ıp adresi vermiş tamam o nuda girdim (bu arada versiyonum 1.5) bu sefer oyuna bağlanırken "your cdkey cannot be used on the valve system" diyo ne yapabilirim. adam orada versiyon 1.5 indirin ve sonra 1.1.1.0 updateini yapın diyo sanırım sorun burada böyle bişi yaptığımı hatırlamıyorum bu update için bir link verirmisiniz??? 2- ayrıca bu play online bölümünde sağ altta not active filter yazıyo filter bölümünde neleri işaretlemem gerekiyor??? şimdiden teşekkürler.(biraz uzun oldu kusura bakmayın)