AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA VC ---Anket---
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 25/01/2004 :  18:41:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İyide sen başa herhangi bir uyarı yapmamışsın. Bu demek oluyorki herkes dilediği gibi cevap verebilir. Bende öyle yaptım ve düşündüğüm şekilde cevap yazdım. Kusura bakma ama konunun buralara gelmesinin sorumlusuda sensin... Yazdığım cevabı beğenmemiş olsan bile saygıyla kabul edebilirdin ama bunu yapmadın.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 25/01/2004 :  19:45:33  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

İyide sen başa herhangi bir uyarı yapmamışsın. Bu demek oluyorki herkes dilediği gibi cevap verebilir. Bende öyle yaptım ve düşündüğüm şekilde cevap yazdım. Kusura bakma ama konunun buralara gelmesinin sorumlusuda sensin... Yazdığım cevabı beğenmemiş olsan bile saygıyla kabul edebilirdin ama bunu yapmadın.

Rappier sana olan saygım sonsuz tıpkı herkese olduğu gibi ama sen beni yalnış anladın...Nedeni ise herkes dilediği gibi cewap verebilir dedim ama bunu şu açıdan sööledim: Herkes dilediği gibi cwp wersin ama şıklardan wersin. Hayır yani major şuraya bi e şıkkı ekler misin ben onu seçicem diyebilirdin di mi? Neyse ben yinede ekliim...Unutma sana olan saygım sonsuz...
Sayfanın En Üstüne Git

€ric_C@rtm@n
Üye

South Sandwich Islands
İleti 58

İletim - 25/01/2004 :  21:50:43  Bilgileri Göster  €ric_C@rtm@n için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
(sohbetinizi bölmek istemezdim ama siz ben yokmuşum gibi dewam edebilirsiniz:)
a)Toplu katliam(zate oyun içinde yaptıım en sık şeydi)
b)Rampa görewleri(en nefret ettiim şey ölsem yapmam)
c)Polis,taksi vb.... görewler(polis görevi hariç dierleri iğrrrreeççnşşşğğğğ)
d)Araba çalıp arabaya kız atmak(bu a şıkkından daha çok yaptıım bişi buarada farkettim de dier milletlerde de bööle mi bilemicem ama amma abaza bi milletiz yahu!!!!)
e)Oyunu silmek(we işte oyunla ilgili son yaptıım şey...)

ya ayrıca majorcum rappiere tepkin bence biraz fazla olmuş yane sonuçta e şıkkı die bişi komuşsun we o da onu seçmiş...
Sayfanın En Üstüne Git

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 25/01/2004 :  22:49:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sanırım e şıkkı sonradan eklenmiş bu yüzden major un rappiere tepkisi olağan bişey bence çünkü 4 şıkkı olan bi matematik sorusuna sen kalkıp kendi uydyrduğun e şıkkını koyabilirmisin?tabiki hayır.hem çok büyümüş bu olay,demi...

----------------------------

ve benim yapacağım olay araba çalıp kız atmak olur yani d şıkkısı.

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

ne-o
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 25/01/2004 :  22:52:38  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
YAw yukarda zaten e sıkkı yok mu. Bana mı öle geliyo yoksa!!Du bi daa bakiim...

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000