ciddi cevap verdim zaten. sadece şıkkı yazmamışsın onu ilave ettim. oyun bitince ne yapılır, tabiiki harddisk'te yer kaplamasın diye silinir. bende bundan başka birşey yapmadım. ayrıca oturupta o kurukafa görevlerini yapacak halimde yok. oyunun bir karizması var onuda salak saçma görevlerle altüst etmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
ciddi cevap verdim zaten. sadece şıkkı yazmamışsın onu ilave ettim. oyun bitince ne yapılır, tabiiki harddisk'te yer kaplamasın diye silinir. bende bundan başka birşey yapmadım. ayrıca oturupta o kurukafa görevlerini yapacak halimde yok. oyunun bir karizması var onuda salak saçma görevlerle altüst etmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
Ben öyle derken oyunun %70 ini bitirenlerden bassediyordum(yanı rampa,polis,itfaye vb...).We ayrıca bu görewlerin salak saçma olduğunuda sanmıyorum. Ona bakarsan ilk görevlerde öyleydi dimi kızı ordan oraya götürüyosun falan. Abi biraz geniş bak...
İlk görevler oyunu ve çevreyi tanımak adına konulmuş görevler, bu yüzdende basit olmaları gerekiyor. Ayrıca o görevler senin dediğin gibi saçma görevlerde değil... buna karşılık oyunun gidişatı dışındaki görevlerin çoğu salak saçma görevler. bana geniş bak diyeceğinize siz bir parça geniş görüşe sahip olsanız daha iyi olur herhalde.
Hepsinden önemlisi bu oyunu sevmiş olmanız başkalarınında sizin aklınızdan geçecek cevapları verecekleri anlamına gelmez. ben normal oyunu oynadım, the end yazısını gördüm ve oyunu sildim. soru olarak oyun bittikten sonra ne yaparsınız olduğuna göre bende sorunun cevabını vermiş oldum... bu cevap sizi tatmin etmediyse bile bu benim sorunum değil. bilmem kendimi ifade edebildimmi ??
Rappier senin saçma salak dediğin görewler yapılmak için konulmuş. Bunları yapmak istemen ya da istememen beni ilgilendirmez ama eğer düşündüğün şey şıklarda yoksa bu ankete katılmayabilirdin. Ben demedimki "hadi herkes buraya zorulu anket war"diye. Ayrıca oyunda the end yazan yerde oyunun sadece hikayesi bitiyo ama tommy için hayat dewam ediyo. Demekki sen oyuna doymuşsun. Ama ben doymadım. İşte bu ankette zaten oyuna dewam etmek isteyenlere yaptığım bişeydi...