AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Liberty City Stories (PC)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

bambis
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 14/05/2007 :  13:01:37  Bilgileri Göster  bambis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
problem yoksa enazından görev gelir köprü açık bendekinde geri falan gidiliyor başka birşey yok mal gibi aldık oyunu boş boş gezecez atacam oyunu:)
Sayfanın En Üstüne Git

david15
Üye

İleti 62

İletim - 14/05/2007 :  20:48:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
YOK KANKA PROBLEM İNANMIYORSANIZ BİLE GTA VC İNİN HİLELERİNİ DENEin

ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar
Sayfanın En Üstüne Git

bambis
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 16/05/2007 :  22:07:10  Bilgileri Göster  bambis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
görev gelmemesi başlı başına bir problem değilmi
Sayfanın En Üstüne Git

toprak82
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 17/05/2007 :  15:22:00  Bilgileri Göster  toprak82 için bir AOL İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hehhe walla ben zaten çoktan uninstall ettim oyunu arkadaşlar, zaten gta sanandreastan sonra çıktı zannedip almıştım, meğer çok daha evvel çıkmış da pc ye yeni adapte etmişler ve onu da açıkcası hiç iyi yapmamışlar..ben de dört gözle 2008 de çıkacak olan gtanın yeni oyununu bekliyorum, grafiklerin kalitesinin sanandreasdaki demo grafikleri gibi olacağı söyleniyor..umarım diyelim

Fujitsu-Siemens Amilo M1450g 1.6 Ghz
Sayfanın En Üstüne Git

bambis
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 18/05/2007 :  14:06:50  Bilgileri Göster  bambis'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben oyunu attım... Odun gibi şehirde gez gez nereye kadar bende gta 4 ü bekliyorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000