Offf Offf Adamlar sizi basbaya keklemiş görev kopruden baslamıo salvotore in ordan baslıo bizzzat oynadım PC YE çıkmıcak Hileleri Vc nin hileleeri bosun urasmayın Sadece PSP ps2 de çıktı Pc ye gelmicek Bizzat Ps2 DE OYNADIM OYUNU çünkü bende almıstım zamanında kazık yedim VC inin Expaction u
ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar
walla kalenderemre arkadaşım, ben de oyunu bugün aldım..zaten kurunca dumura uğradım sanandreastan da ii bişey bekliyodum, vice cityden beter çıktı.. ve ayrıca sendeki problem bende de var, haritamda sadece kayıt yeri gözüküyo, başka hiçbişey yok görünürde, kayıt da ettim değişmedi..ne yapıcaz? oyundan değil bizim pclerden mi kaynaklanıyo acaba
KANKA oyunda problem felan yok bikeren Vc üzerine kurulmuş ekpakettir PC ye gelmicekkkk Oyunda sorun yok liberty stories te köprüden baslamıo zaten köprü kapalı salvotareden baslıo Ps2 ve PSP için var Bir Bardak Soğuk su için Adamlar sizi kazıklamıs tabi oynamadım diceklerrr ben ps2 almadan önce dediiniz gibi saf gibi aldım görev var dedim dimi dedim var dedi bi baktım ki 3 sene önce almış olduğum Mod Hepinize Geçmiş olsun demek düşüyorr
ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar