|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 01/03/2007 : 23:58:14
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
İyi, hoş, güldüren bir yazı.
Ama, monitörü aç deyince, düğmesinden açmayı anlamayan/bilmeyen/beceremeyen kız, tornavida alıp sökme işlemini hiç yapamaz sanırım. :)
Eh be Altuğcum o da işin şakası  |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 02/03/2007 : 18:47:39
|
| ya bayıldım çok süper böle kızlar var mıdır acaba?? ben yıllardır kullanıyorum bilgisayarı bir kız olarak böyle bi duruma düşmedim çok şükür:)) zaten öle salaklık yapmam o kadr bilgisiz deilim...hem bu kadar becereiksiz bi kıs olucanı sanmıyorum... hakaret etmeyin kızlara:)) |
 |
|
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 05/03/2007 : 20:32:01
|
alıntı: baby_face tarafından yazılan:
ya bayıldım çok süper böle kızlar var mıdır acaba?? ben yıllardır kullanıyorum bilgisayarı bir kız olarak böyle bi duruma düşmedim çok şükür:)) zaten öle salaklık yapmam o kadr bilgisiz deilim...hem bu kadar becereiksiz bi kıs olucanı sanmıyorum... hakaret etmeyin kızlara:))
Arkadaşlar ben kız falan değilim, ama şunu söylmek istiyorum: bunu yapan sadece kız değil ki, erkeklerde vardır, bu yüzden baby_face hakaret felan etmiyoruz, değil mi arkadaşlar? |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 05/03/2007 : 21:22:11
|
| estafurullah ne hakareti?:D |
 |
|