AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 AŞKLAR...:)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 13/12/2006 :  21:26:51  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar kimseye söleyemediğiniz aşklarınız mı var burda söleyin nası olsa öle birbirini öle çok yakından tanıyan yok açılıp rahatlayın ben denedim çok iyi oluyo:)bakalım ilk siftah kimden olucak?:)( BU ARADA GEÇMİŞTEKİ AŞKLA İLGİLİ OLAYLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ HİÇ ÇEKİNMEYİN:)

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 13/12/2006 :  21:30:26  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrı bir konu açılıp konunun dağıtılmasına pek gerek yoktu. Bi' de bizimkilerin aşk meşk konularına karşı tutumları pek iç açıcı değil.. :D
Yine de söyleyeyim.. Okulda 2'lerden biri.. Okuldan da forumu takip eden üyeler olmasına karşın adını veremeyeceğim. :P Değil açılma daha yanına gidip merhaba bile diyemedim. Can'ın taktikler de bir yere kadar. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 13/12/2006 :  21:31:24  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hehe bak erkekler daha pısırık bi yerde:))
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 13/12/2006 :  21:35:13  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Alırım ayağımın altına! :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 13/12/2006 :  21:36:50  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hehe kabul et bu konuda ölesin:))
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 13/12/2006 :  21:38:12  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Genelde teklifi ben etmezdim, direk çıkmaya başlardık.. :) Bu sefer napacağım merak konusu.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: