AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Prison Break
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 18/02/2007 :  13:42:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
battlestar galactica konusunu görünce aklıma geldi cnbc-e dizileri... bunlardan biride prison break çok harika bir dizidir,benim gibi dizinin hayranları var mı? 2.sezonu 1 Martta başlayacak izlemenizi öneririm kesinlikle...

konusu ise; scofield adlı mühendis fox river hapishanesinin mimarıdır,gün gelir ağabeyi bu hapishaneye suçsuz olarak düşer düşme sebebide başkan yardımcısının kardeşini öldürmek ki tamamen komplodur,scofieldda bunun üzerine hapisin planını vücuduna dövme olarak çizdirir ve hapise girince macera başlar....

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 19/02/2007 :  06:45:58  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende çok beğeniyorum o diziyi ama son bölümleri kaçırmıştım,sonrada kaybolunca bitti sandım devam etmesi iyi olur.Zaten cnbc-e de ki çoğu diziyi takip ediyorum.En son hatırladığım hapishaneden kaçıyodu bizim esas oğlan

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 21/02/2007 :  20:42:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, bende sizin gibi o diziye bayılıyorum. baroTR televizyonunda e2 kanalı varsa hafta içi her akşam 21.05'de dizinin birinci sezon bölümleri var.
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 21/02/2007 :  22:22:14  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol kardeş kaçırdığım bölümleri izliyebilirim

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 22/02/2007 :  17:57:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rica ederim.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 22/02/2007 :  18:25:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şu e2 kabloludada çıksa süper olacak ama....

1 hafta kaldı....

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000