|
Yazar |
Konu  |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 17/02/2007 : 21:38:29
|
Baktım kimse konuyu açmıyor ben açayım dedim:).Bildiğiniz gibi kurtlar vadisi daha ilk yayınından sonra kaldırıldı.Bu konuda ne düşünüyorsunuz.(çok formüler oldu bea )
Benim fikrimce iyi oldu kaldırılması çünkü yine bir kaç kişi Polat Alemdar sözleriyle birbirini bıçaklayacaktı... |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 17/02/2007 : 22:41:35
|
Ne için kaldırıldığına dikkat çekmek lazım.
Eski konseptinden bir önyargı ile şiddet unsuru olabileceğinden mi kaldırıldı?
Yoksa "terör" konusunun didilenmesi birilerinin canını mı sıkacaktı?
Diğer bir çok kanalda aynı içerikte diziler var, onlar niye bu kadar tepki görmüyor? |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 18/02/2007 : 00:05:11
|
Altuğ'a katılıyorum. Diğer kanallarda ki aynı içeriğe sahip diziler kaldırılmıyorda, Kurtlar vadisi kaldırılıyor?
Kendi memleketim adına konuşayım şimdiden RTÜK'ü bir çok kişi aradı tekrar yayına konması için.
Bir soru da ben eklemek istiyorum: Reytingin düşeceğini anlayan kanal sahipleri işe el mi attı? Nitekim 30 milyon kişi tarafından izlenmiştir. RTÜK Show Tv'ye sözleşmeni fes ederim diye bir tehdit sunmuş. Özgür bir ülkede(!) bunların yapılması çok ilginç... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 18/02/2007 : 01:05:34
|
alıntı: batuhanus tarafından yazılan:
Benim fikrimce iyi oldu kaldırılması çünkü yine bir kaç kişi Polat Alemdar sözleriyle birbirini bıçaklayacaktı...
Uufff, bıkmadınız mı artık şu klişeden? Tamam yasaklandı K.V.Terör artık huzur içinde yaşarız, herkes Pollyanna modunda takılır. Yaşasın Hümanizm.
|
 |
|
bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191 |
İletim - 18/02/2007 : 02:59:16
|
Ben şahsen ilk bölümünden beri izlerim.yenisinide 4 gözle beklemiştim.Ama İvan'nın dediği gibi birilerinin canını sıkmış olabilir.Güzel ülkemde birinin canını bişi sıktıysa hemen kellesini alırlar.^30.000 kişi aramış rtük fln diyolar kaldırılsın diye.Ya kardeşim 30 milyon kişi izlemiş bişi ona bakan yok.Beğenmiyosan kanal zapla kardeşim alla alla......... İnanmayacaksınız ama bugün mecidiyeköyden gecerken stadın orda 15-20 kişi türk bayrağı açmış bi ellerinde polat alemdar resmi yürüyüş düzenliyolardı. Adamlar hala farkında deel eğer bişii kısıtlarsan yada yasaklarsan seveni artar..... |
3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez 
|
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 18/02/2007 : 13:09:52
|
alıntı: bombula tarafından yazılan:
İnanmayacaksınız ama bugün mecidiyeköyden gecerken stadın orda 15-20 kişi türk bayrağı açmış bi ellerinde polat alemdar resmi yürüyüş düzenliyolardı.
Evet yeni bir dink vakası geliyor.
"Hepimiz Polat'ız,hepimiz Türk'üz" |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|