AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 skiller
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 23/02/2007 :  22:42:45  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lv 5 skili ve sonrası yaratık kesmede iyi. kombolar max. castle shield pvp'de iyi olabilir ama ben açma derim. kılıç fırlatma tam süper bişi yaratık çekmek için. yatır batır zaten bladerın olmazsa olmazı yani kısaca castle shield haricini maxla =) onu da ilerde maxla

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 23/02/2007 :  22:48:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aklın yolu birdir Biraz da force skilleri hakkında yardım edebilirsen sevinirim Fırat. Valla çok geçmeden iyi blade başladım glaive bir yerden sonra sıkıyor.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/02/2007 :  08:31:51  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cold istiisen eğer imbue max. phy bufff max. pasif skill max. 23'te açılan bi skill var yerden buz yollama o da güzel 1 puan ver dene beğenirsen götürürsün.

lightning: hızlı koşma, mag atak, parry ratio veren concentration, pasif max
fire: phy atak buff max. taoist için mag def veren buffa 1 ekle. pasif max. status error azaltan buff da max değil ama yükseltebildiin kadar yükselt. fire wall gerekszi

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000