Bir dakika nasıl bölümler farklı? Türkiye'de yayınlanıyor mu? Hangi kanalda?
4. Sezon'un ilk bölümü Ocak 2008'de yayınlanacak şu an Amerika'da 3. sezondalar. Bugün A Day in the Life adlı 3. sezon 15. bölüm yayınlanacak. Helena Cain favorimdi, bilmem izlediniz mi Helena Cain'in olduğu 3 bölümü de?
Hocam sen nerden takip ediyorsun diziyi? Ben izlemeye başlayalı çok zaman olmadı ama yanılmıyorsam 3. sezonu.yoksa 2. miydi
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Ohooo, Hocam sezon bitti uyanın artık! Ne izliyeceğiz şimdi? İki haftadır sersem gibiyim, çek çek gelmiyor ipin sonu... Yeni sezon ne zaman başlıyor bileniniz var mı? Yoksa ben başka sulara yelken açayım bir müddet.