AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Battlestar Galactica
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/02/2007 :  22:33:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Heroes, Mart ayında Cnbc-E'de :)
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 19/02/2007 :  00:09:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASS000 tarafından yazılan:

Bir dakika nasıl bölümler farklı? Türkiye'de yayınlanıyor mu? Hangi kanalda?

4. Sezon'un ilk bölümü Ocak 2008'de yayınlanacak şu an Amerika'da 3. sezondalar. Bugün A Day in the Life adlı 3. sezon 15. bölüm yayınlanacak. Helena Cain favorimdi, bilmem izlediniz mi Helena Cain'in olduğu 3 bölümü de?

Hocam sen nerden takip ediyorsun diziyi? Ben izlemeye başlayalı çok zaman olmadı ama yanılmıyorsam 3. sezonu.yoksa 2. miydi

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 19/02/2007 :  00:25:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada youtube'da gezinirken şunu buldum >> http://www.youtube.com/watch?v=kdmo_KCsutI Kamera arkası görüntüler. Hiç fena değil

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/06/2007 :  00:12:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ohooo, Hocam sezon bitti uyanın artık! Ne izliyeceğiz şimdi? İki haftadır sersem gibiyim, çek çek gelmiyor ipin sonu... Yeni sezon ne zaman başlıyor bileniniz var mı? Yoksa ben başka sulara yelken açayım bir müddet.

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 05/06/2007 :  12:14:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Harbiden yaw.Çok güzel yerde bitti.Startbuck ne yapacak acaba.The x files oynuyor onun yerine onu izliyoruz ne yapalım:D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000