|
Yazar |
Konu  |
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 15/03/2008 : 10:57:43
|
Heroes dizisinin niye yeni bölümlerinin yayınlanmadığını bilen varmı?:)ya da başka bi kanalamı geçti? |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 15/03/2008 : 11:01:29
|
Hayır, hala Cnbc-e'de. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/03/2008 : 11:13:33
|
Çünkü, Amerika'daki grevden ötürü, Heroes 2. sezonu baltalanmış oldu. 13. bölümden sonra ara vermişlerdi, grev bitmesine rağmen toparlayamadılar, 2. sezonu bitirmiş oldular... :) |
 |
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 15/03/2008 : 11:14:21
|
teşekkür ederm..:D |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 10/04/2008 : 16:28:08
|
3.sezon Amerikada 15 Eylülde başlayacakmış. Ayrıca Origins projeside iptal olmuş. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|