AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Wael Reyad_?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 19/01/2004 :  22:08:16  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaşlar CM4 te wael reyadı neden bulamıyorum acaba?fabio paim felen hala var ama onu bulamadım al-ahly de yok.Ayrıca konuyla pek alakası yok ama Size ilerde brezilya milli takımının daimi DR si olacak Daniel'i tavsiye ederim...

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 20/01/2004 :  12:26:15  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun ayarlarını yaparken database'i büyüt ve ya detaylı aramayı dene ve daniel'i bi deniyim
Sayfanın En Üstüne Git

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 21/01/2004 :  19:15:18  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bana ucuz ama castillo yada solis'i kesebilecek AM ler soyleyebilir misiniz.bu arada database zaten buyuk.ayrıca editorde de var wael reyad.Toledo robson'u almak istiorum ama satmıyolar.Şu an Bjk nın başındayım.Okan koç gol atmadan 8-9-10 la oynuyo.
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 29/01/2004 :  18:14:08  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeş biraz geç oldu ama sanırım Julius Aghahowa senin işini görür.
Bide Mark Kerr'i onun yanında oynat.
İleride de Lee Chun Soo'yu oynat.
Takımının ülkesini söyle ben sana yerli oyuncu bulurum.(Yazı renkli mi oldu ne!?)
Sayfanın En Üstüne Git

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 01/02/2004 :  13:42:52  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
saolda turkiyede 2007 deyin yabancı sınırı 5 oldu GK olarak Cordoba Andreas Isakkson DR Alexander Aas AMC Alonso Solis, Castillo DC lewis Buxton SC anatoli todorov,AML Lionel Morgan var 4 tane adam satıp onları almam lazım burdan kimi satıyım :) ??
Sayfanın En Üstüne Git

safaza
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 10/05/2004 :  22:48:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cordobayı sat bence todorovu satmanı hiç tercih etmem diğerlerini bilmiyorum fakat cordobayı mutlaka satmanı tercih ederim beşiktaşı çok yönettiğim için diyorum çok koyu beşiktaşlıyımdır da... cordoba hem yaşlı hem de isakssonu almışsın salla cordobayı gökhan tokgözü ya da ersoy uçtu diye bir kaleci var onu al ersoyun özellikleri ii değil ama senin almanı tavsiye ederim
Sevgiler..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000