slm arkadaşlar CM4 te wael reyadı neden bulamıyorum acaba?fabio paim felen hala var ama onu bulamadım al-ahly de yok.Ayrıca konuyla pek alakası yok ama Size ilerde brezilya milli takımının daimi DR si olacak Daniel'i tavsiye ederim...
bana ucuz ama castillo yada solis'i kesebilecek AM ler soyleyebilir misiniz.bu arada database zaten buyuk.ayrıca editorde de var wael reyad.Toledo robson'u almak istiorum ama satmıyolar.Şu an Bjk nın başındayım.Okan koç gol atmadan 8-9-10 la oynuyo.
Kardeş biraz geç oldu ama sanırım Julius Aghahowa senin işini görür. Bide Mark Kerr'i onun yanında oynat. İleride de Lee Chun Soo'yu oynat. Takımının ülkesini söyle ben sana yerli oyuncu bulurum.(Yazı renkli mi oldu ne!?)
saolda turkiyede 2007 deyin yabancı sınırı 5 oldu GK olarak Cordoba Andreas Isakkson DR Alexander Aas AMC Alonso Solis, Castillo DC lewis Buxton SC anatoli todorov,AML Lionel Morgan var 4 tane adam satıp onları almam lazım burdan kimi satıyım :) ??
cordobayı sat bence todorovu satmanı hiç tercih etmem diğerlerini bilmiyorum fakat cordobayı mutlaka satmanı tercih ederim beşiktaşı çok yönettiğim için diyorum çok koyu beşiktaşlıyımdır da... cordoba hem yaşlı hem de isakssonu almışsın salla cordobayı gökhan tokgözü ya da ersoy uçtu diye bir kaleci var onu al ersoyun özellikleri ii değil ama senin almanı tavsiye ederim Sevgiler..