|
Yazar |
Konu  |
|
matador83
Üye

İleti 27 |
İletim - 17/01/2004 : 18:46:23
|
Arkadaşlar windows xp pro kullanıyorum cm 03/04 kurdum bi süre çalıştı ondan sonra açtığımda ne save li oyunlar çalıştı nede yeni oyunaçabildim kaldırdım tekrar kurdum ama fayda etmedi bir bilgisi olan var mı |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/01/2004 : 22:47:43
|
alıntı: matador83 tarafından yazılan:
Arkadaşlar windows xp pro kullanıyorum cm 03/04 kurdum bi süre çalıştı ondan sonra açtığımda ne save li oyunlar çalıştı nede yeni oyunaçabildim kaldırdım tekrar kurdum ama fayda etmedi bir bilgisi olan var mı
eğer kopya oyun aldıysan büyük ihtimalle bir save dosyası yoktur.sitelerden save dosyası download et ... |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
safaza
Üye

Turkey
İleti 18 |
İletim - 10/05/2004 : 23:21:38
|
o olay bana da oldu bu xpden kaynaklanan bir sorun xpde bir yama var bu yama olmazsa bazı oyunları çalıştırmıyor. bildiğin bir bilgisayarcı tanıdık filan varsa ya xpnin yamasını al ya da tekrar normal windows 98 i yükleyeceksin ben yamayı yükledim bilgisayarcılarda var (ya da olması lazım) sevgiler... |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|