AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 biri bana traderliği anlatsın:(
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/02/2007 :  14:48:46  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bende white flag ı aldım.trader oldum.atımı aldım.ama napçağımı bilmiyom.kapıdan çıkar çıkmaz thiefin teki koydu.biri bana traderliği anlatsın.

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/02/2007 :  15:21:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
atına mal aldın mı? white flag aldığın yerin yanındaki amca da mal satıyor. oradan mal alırsın ve diğer şehirdeki aynı görevdeki npc'ye %386 fiyatına satarsın. tabii 1 yıldız yapmazsan 2-3-4-5 yıldız yaparsan thiefler seni öldürür, mallarını çalar, üzülürsün :) level 20'de traderlık deneme bir de. thiefler öldürmese de yoldaki ört ghostlar öldürür

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/02/2007 :  16:08:41  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
denedimve başarılı çıktım:D:Dghostlar atımı gebertti ama Allahtan yedek atım vardı:D
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000