|
Yazar |
Konu  |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 06/02/2007 : 22:35:02
|
Şu an Türkiye'de oynadığımız silkroad oyununun level sınırı Lord yarkan a kadar bildiğiniz gibi. Ancak oyunun esas yapım merkezi olan korede oynana client da lvl 90 a kadar uzanıyor. Yani lvl 70 te işimiz bitmiyor. Ayrıca Hotan dan sonrası da var. İncelemeniz için linkleri aşağıya yazdım. Bulana kadar da baya uğraştım.
LVL 70 ve sonrası: http://kr.silkroad.yahoo.com/gamedata/mo_westernasia.asp (Üstteki linke tıklayın ve en alttaki Uniqe MOnster a bakın. Adı "SAYTAN".
Ve işte merak ettiğiniz Hotan dan ilerisi(Ortadaki haritaya tıklayın): http://kr.silkroad.yahoo.com/gamedata/ar_area.asp |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
|
baroTR
Üye

Turkey
İleti 150 |
İletim - 07/02/2007 : 03:32:14
|
Güzel paylaşım,devamıda baya bi heyecanlı gözüküyo keşke o seviyelere gelebilsek. |
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 07/02/2007 : 17:53:59
|
kendisi fos oluyor :) oyun daha güzel olması gerekirken bence biraz batırmışlar. yok priestmiş yok dabıl baltacıymış, yok level1'de büyü sallarmış... ama Sheitan için oynanır :) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 08/02/2007 : 21:02:01
|
Aslında şu anda biz hala BETA versiyonunu oynamaktayız. 4 senedir beta versiyonla oyalıyorlar bizi.
Gerçek verisyona geçildiğinde aynı Kore'deki client gibi olacak. Yani gerçek oyunda silaha göre değil ırkınıza ve savaşçınıza göre skiller alıyosunuz. Oynamakata olduğumuz beta versiyonundaki hataları hala çözemediler. Oyundaki Lag lar ve DC lerin problemi de bir nevi bu beta dan kaynaklanıyor.
Esas versiyona geçildiğinde oynamakta olduğumuz karakterlere ne olur bilemem. Artık ırk seçmek zorunda mı kalırız yoksa baştan mı başlarız belli değil. Bakalım bir 4 sene daha bu beta dan kurtulabilecek miyiz?... |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 08/02/2007 : 23:24:36
|
o cliente geçirmesinler ben sonsuza kadar betada kalırım :) harbi iğrenç ya :S (zekler,renkler) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
|
|
Konu  |
|
|
|