AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Lord Yarkan ve sonrası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 06/02/2007 :  22:35:02  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu an Türkiye'de oynadığımız silkroad oyununun level sınırı Lord yarkan a kadar bildiğiniz gibi. Ancak oyunun esas yapım merkezi olan korede oynana client da lvl 90 a kadar uzanıyor. Yani lvl 70 te işimiz bitmiyor. Ayrıca Hotan dan sonrası da var. İncelemeniz için linkleri aşağıya yazdım. Bulana kadar da baya uğraştım.

LVL 70 ve sonrası:
http://kr.silkroad.yahoo.com/gamedata/mo_westernasia.asp
(Üstteki linke tıklayın ve en alttaki Uniqe MOnster a bakın. Adı "SAYTAN".

Ve işte merak ettiğiniz Hotan dan ilerisi(Ortadaki haritaya tıklayın):
http://kr.silkroad.yahoo.com/gamedata/ar_area.asp

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 07/02/2007 :  03:32:14  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel paylaşım,devamıda baya bi heyecanlı gözüküyo keşke o seviyelere gelebilsek.

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/02/2007 :  17:53:59  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kendisi fos oluyor :) oyun daha güzel olması gerekirken bence biraz batırmışlar. yok priestmiş yok dabıl baltacıymış, yok level1'de büyü sallarmış... ama Sheitan için oynanır :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 08/02/2007 :  21:02:01  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında şu anda biz hala BETA versiyonunu oynamaktayız. 4 senedir beta versiyonla oyalıyorlar bizi.

Gerçek verisyona geçildiğinde aynı Kore'deki client gibi olacak. Yani gerçek oyunda silaha göre değil ırkınıza ve savaşçınıza göre skiller alıyosunuz. Oynamakata olduğumuz beta versiyonundaki hataları hala çözemediler. Oyundaki Lag lar ve DC lerin problemi de bir nevi bu beta dan kaynaklanıyor.

Esas versiyona geçildiğinde oynamakta olduğumuz karakterlere ne olur bilemem. Artık ırk seçmek zorunda mı kalırız yoksa baştan mı başlarız belli değil. Bakalım bir 4 sene daha bu beta dan kurtulabilecek miyiz?...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 08/02/2007 :  23:24:36  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o cliente geçirmesinler ben sonsuza kadar betada kalırım :) harbi iğrenç ya :S (zekler,renkler)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/02/2007 :  21:46:50  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüm Char.ları silip baştan başlatmak gibi sivri birşey yapamazlar. Oyunu bırakan bol olacaktır...

http://img.yahoo.co.kr/game/silkroad/silkroadonline_4/gdata_img/mon_img/was_img/waf_view/12.jpg

- Aha! Bildiğimiz Anka kuşunu Rocky diye yutturacak keretalar bize. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: