Arkadaşlar sims ile ilgili bir sitede okumuştum ve hani azrail gelio ya insanların canını almaya işte taş kağıt makas oyununu oynarsanız ve bu oyunu kazanırsanız sim ölmüo dio ama nasıl oynanıyor ki bu oyun???O azrailin üzerine tıklıorum ama bişi çıkmıo yaane yapmam gerekio ki?..
Ben onu çok yaşadım, evde hastalıktan, elektrik çarpmasından ya da farklı sebeplerden simler öleceği zaman Azrail (Grim Reaper) beliriyor. Evdeki diğer sim, azraille bu oyunu oynuyor, kazanırsa azrail arkadaşımız büyük bir üzüntüyle geldiği yere geri dönüyor. Ama en önemli nokta ölmekte olan simi kurtaran simin sevgisinin çok güçlü olması gerekiyor ki kurtarabilsin. Evde tek başına yaşayanlar için yapacak birşey yok, büyük bir çaresizlikle yerde kıvranırken beyazımsı bir ışık hüzmesi(buna nur da diyebiliriz :D) ile göğe yükseliyor.(buram buram hristiyanlık propagandası var.)
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
ama benim sim im enerjisi bitince ölürken azrail geliyo yani sim onunla makas taş kes oyunu değil de iki elinin içinde olan yaşamın birini seçmesini istoyo sim bilirse ki hep biliyo ölecek olan sim tekrar yaşıyo