AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Taş,Kağıt,Makas oyunu...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/02/2007 :  22:24:13  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sims ile ilgili bir sitede okumuştum ve hani azrail gelio ya insanların canını almaya işte taş kağıt makas oyununu oynarsanız ve bu oyunu kazanırsanız sim ölmüo dio ama nasıl oynanıyor ki bu oyun???O azrailin üzerine tıklıorum ama bişi çıkmıo yaane yapmam gerekio ki?..

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 08/02/2007 :  21:37:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben onu çok yaşadım, evde hastalıktan, elektrik çarpmasından ya da farklı sebeplerden simler öleceği zaman Azrail (Grim Reaper) beliriyor. Evdeki diğer sim, azraille bu oyunu oynuyor, kazanırsa azrail arkadaşımız büyük bir üzüntüyle geldiği yere geri dönüyor. Ama en önemli nokta ölmekte olan simi kurtaran simin sevgisinin çok güçlü olması gerekiyor ki kurtarabilsin. Evde tek başına yaşayanlar için yapacak birşey yok, büyük bir çaresizlikle yerde kıvranırken beyazımsı bir ışık hüzmesi(buna nur da diyebiliriz :D) ile göğe yükseliyor.(buram buram hristiyanlık propagandası var.)

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

ednah_reney
Üye

Turkey
İleti 81

İletim - 11/02/2007 :  17:10:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama benim sim im enerjisi bitince ölürken azrail geliyo yani sim onunla makas taş kes oyunu değil de iki elinin içinde olan yaşamın birini seçmesini istoyo sim bilirse ki hep biliyo ölecek olan sim tekrar yaşıyo

eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz
Sayfanın En Üstüne Git

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 13/02/2007 :  17:54:05  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende olmustu ama oyun oynamadan azrail cekip gitti :( yaw

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 17/02/2007 :  20:44:14  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O oyunda yenilince (Hiç yenilmedim bir yerde okudum yalnış olabilir.) oyunu oynuyanda merhumla birlikte gidiyormuş.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

ednah_reney
Üye

Turkey
İleti 81

İletim - 18/02/2007 :  10:05:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana öyle bişey hiç olmadı

eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu