AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Bu Oyuna Nezaman Girecem ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 08/02/2007 :  21:43:51  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Seçtiğin karaktere göre doğru skilleri açman lazım. Ayrıca kullandığın silah da önemli...

Misal olarak, eğer glaive kullanıyorsanız sadece "heuskal" skillerini açmanız lazım. Yanlışlıkla diğer skillere point vermeyin. Ayrıca kullanmak istediğiniz force skilleri de size kalmış. "Abi ben yakıcam ortalığı, nuker olucam ben" diyosanız fire skillini kullanın. "Elektrik gibi çarpıcam herkesi afallicaklar" diyorsanız LIGHTNING
skilline ağırlık verin. "abi bi çarpıcam donup kalcak,buz kesilcek" diyorsanız da COLD skilline ağırlık verin.

NOT: LIGHTNING skillinde hızlı koşmayı kullanacağınız için fire da seçseniz cold da seçseniz bunu unutmayın hızlı koşma çok önemli.

Aşağıda sizin için force skiilleri ve açıklamalarını alıntı yaptım. İşinizi görür artık.

COLD

Cold Force Series
Cold, PvP’de oyunculari en zorlayan büyüdür.Freeze skilleri kullanmanizi önler ve Frostbite sizi yavaslatir.Fakat Cold ile yapilan damage azdir.

Frost Guard Series
Fiziksel defansinizi arttirir.Eger bu skilli maxlamayi düsünüyorsaniz, ilerde faydasini cok göreceksiniz.4. kitapta 55 defans veriyor.

Cold Wave Series
Düsük LvL’de PvE icin cok iyi bir skill.Yalniz Frost Nova Serileri PvE ve PvP icin o kadar faydali degildir.

Frost Wall Series
Bu skilli kullandiginizda hareket edemezsiniz.Fakat hic damage almazsiniz.( Okcular icin cok iyi bir skill )

Frost Nova Series
Düsmani yavaslatmak ve dondurmak icin cok iyi bir skill.( Kacmak yada yakalamak icin ) 2. Kitap etrafinizdaki herseyi dondurur.

Snow Storm Series
Nukerlar icin iyidir, buz kutleleri yağdırır
Cold Armor Series
Mutlaka acilmali.Fiziksel defans verir.

LIGHTNING

Thunder Force Series
Lightning imbue etraftaki düsmanlara sicrar ve parry ratio’yu düsürür.Bu da düsman’in daha cok damage almasini saglar.Cold’dan daha cok, Fire’dan daha az damage verir.

Piercing Force Series
Blade kullananlarda magical atak ve balance zaten düsük, fakat imbue damage’ini arttirir.Ilerki LvL’lerde %10#8242;dan fazla bir artma görülür.

Wind Walk Series
1. kitap ve eger acabilirseniz 3. kitap süper hiz verir.LvL atlamanizda cok yardimci olur.PvP’de baskalarini yakalamak icinde cok iyidir.2. kitap sizi cok hizli bir sekilde hareket ettirir. ( 2 sn kadar ) Kacmak icin ideal bir skill.

Lion Shout Series
Pure STRcilere yaramaz, onun icin gereksiz.

Concentration Series
Parry ratio’yu arttirir.Bu skill size minimum damage almanizi saglar.

Thunderbolt Force Series
Yine sadece Nukerlar icin bir skill.Pure STRler acmamali.

Heaven’s Force Series
Parry ratio’yu arttirir.Az damage almanizi saglar.

FIRE

Fire Force Series
Fire imbue en cok damage veren skilldir ve arti düsmani yakar.
Cold kullanan birine karsi daha hizli LvL atlarsiniz, fakat daha cok damage alirsiniz cünkü düsmani yavaslatacak yada durduracak bir özelligi yoktur.

Fire Shield Series
Status efekleri belli bir ölcümde azaltir.Ilerde biraz para biriklemenize olanak saglar cünkü kücük piller kullanabilirsiniz.

Flame Body Series
Fiziksel damage’i belli bir ölcüde arttirir.Bunu mutlaka pure STR bir karakter acmalidir.

Fire Protection Series
Magical defansinizi arttirir.Nukerlara karsi PvP’de olumlu sonuc veren bir skilldir.

Fire Wall Series
Ayni Ice Wall gibi bir skill.Kullanimi durumunda hareket edemezsiniz.Tek farki magical ataklari daha iyi savunabilmesidir.

Flame Wave Series
Pure STRler icin gereksiz bir skill.Isterseniz 1. kitabi LvL 1 yapip birakabilirsiniz.

Flame Devil Force Series
Fiziksel damage verir.Mutalaka acilmalidir.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 08/02/2007 :  23:23:34  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

Frost Wall Series
Bu skilli kullandiginizda hareket edemezsiniz.Fakat hic damage almazsiniz.( Okcular icin cok iyi bir skill )

alırsın :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 09/02/2007 :  00:05:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben yanlış wermişim birine skiller sıfırlatıla biliyormu ?
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 09/02/2007 :  16:50:37  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
COLD serisini çok hafife almışlar ancak hiç de hafife alınacak gibi değil. Ben kullanıyorum çok iyi damage veriyor ve yavaşlatması da cabası. Ben cold dan asla vazgeçmem. BUZZZZZZZZZZZZZZZ :)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 09/02/2007 :  17:50:37  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
The_RecruiT tarafından yazılan:

Ya ben yanlış wermişim birine skiller sıfırlatıla biliyormu ?

lv 20'de sıfırlama questi var. bütün yaratıklardan düşme ihtimali olan curst heartlardan 10 tane toplayıp skill geri alma potuna çevirebiliyorsun(ya da pot gibi bişi). 40k + o şişe diyim artık eşyayla 1 skill geri alıyorsun, verdiğin skill pointlerin %80'i geri geliyor.

@ceberruh

PİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

str'nin magic diye bir yönü olmadığı için düşük levellerde fark etmez. ama int olsaydın "bu ne ya!" derdin

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000