AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Bilgisayarcılardan Sallamalar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 01/02/2007 :  16:52:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi sen de anlamadın mı yav? Ek$i Sözlük yazarları döktürmüş yine :). Buyrun tamamı;
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bilgisayardan+anlamayan+bilgisayarci+yalanlari

- senin bilgisayara bir chip, bir de egsoz girdik mi tam randıman almaya başlarsın. :)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 01/02/2007 :  22:32:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anladım tabii ki; ama Ekşi'de yazılmış olması neyi değiştirir ki? Bu tarz şeyler yaşandığı için onlar işi geyikleştirmişler sadece. Aynı fikirdeyim yani hala :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 02/02/2007 :  00:13:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fatih sen bilgisayarcı mısın niye bu kadar tepki verdin :) Sakin ol biraz, ayrıca Batuhan da bu işlerden anlıyor diye biliyorum. Relax az :)

Hem bilgisayarcı dediğiniz adam kimdir? Bilgisayar teknisyeni? Bilgisayar mühendisi? IT Manager diye birşey çıktı bir de o mu? Kimdir? 90-91 senesinde ilkkez 386 sistemim olduğunda, bilgisayarcı dediğimiz adamlar anca o bilgisayarı satan, işte üç beş ayarını bilen, senden az daha tecrübesi olan ama seni her daim kazıklamaya can atan adamlardı genelde. Çok iyi hatırlarım küçükken bilgisayarın Bios'una girmeyi öğrenmiştim nasıl becerdiysem, oradaki ayarları kurcalardım oyun gibi, sonra bilgisayar açılmazdı , hadi giderdi bilgisayarcıya, adamın tek yaptığı board'un üstündeki pili çıkartıp az bekleyip, Bios ayarlarını default'a getirmek, bunun için kaç dolarlar verdi babam :))) Gel zaman git zaman ben kaptım işi, teknik servis gibi oldum tüm arkadaşlarıma, en ince detayına kadar anlatarak.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 02/02/2007 :  01:01:28  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teknisyen tabii ki mühendis niye gelsin benim bilgisayarla uğraşsın:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000