AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 oyunda donma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ayduran2006
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 31/01/2007 :  15:50:18  Bilgileri Göster  ayduran2006'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ASUS EXTREME AX1300PRO/TD 256MB DDR2 (128Bit) PCI-E EKRAN KARTIM VAR.İŞLEMCİM İNTEL P4 2,8 512MB
BAZI OYUNLARDA(F.E.A.R. VEYA COD2) DONMA VE TUTUKLUK OLUYOR.BU EKRAN KARTIYLA RAHAT OYMAMAM GEREKTİĞİNE İNANIYORUM.NEDENİ NE OLABİLİR?
TEŞEKKÜRLER.

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 31/01/2007 :  20:02:01  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Seninkine yakın bir sistem var bendede.F.e.a.r.da 800/600 çözünürlükte oynuyorum bazen tutukluk yapabiliyor.Bence artık işlemci biraz eskidi
benimkide p4 prescoot 3.0 ramda 512 bilgisayar ısınınca zaten iyice berbatlaşıyor oyundan çıkmak , çıktıktan sonra bilg kendine gelmesi 30 sn yi geçiyo.Bİde parçaların uyumu önemli diye biliyorum

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

zivana
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 31/03/2007 :  11:07:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer bilgisayar oyunlarda donma yapıyorsa bu işlemciden kaynaklanır buyüzden AMD tavsiye ederim. Bende de eskiden p4 2.0 varken donma yapıyordu AMD aldım artık öyle birşey yok
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 31/03/2007 :  14:31:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
zivana tarafından yazılan:

eğer bilgisayar oyunlarda donma yapıyorsa bu işlemciden kaynaklanır buyüzden AMD tavsiye ederim. Bende de eskiden p4 2.0 varken donma yapıyordu AMD aldım artık öyle birşey yok

İnsanları yanlış yönlendirme!

İntelin yenil nesil çift çekirdekli ve 4 çekirdekli işlemcileri amd'den her anlamda daha üstün...

Ayrıca imzanda reklam amaçlı link vermek yasak...
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 31/03/2007 :  14:35:19  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten link kırık:D
Sayfanın En Üstüne Git

zivana
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 31/03/2007 :  15:11:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
batuhanus link kırık değil sadece site daha atılmadı 1 hafta sonra tekrar girersen görürsün
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000