AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Nvidia Geforce 7100GS Grafik Sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 02/03/2007 :  15:24:28  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım yeni bir bilg aldı ama Oyunlarda çözünürlügü yükseltince Mesela 1024/768 çözünürlükte bile Nfs Carbon ,Cod2,FEar nerdeyse tüm oyunlarda yerlerde sürünüyor.512 mb bellegi ve turbo cache gibi özeelikleri var internetten araştırdım bazı yerlerde oyun için bu kartı almayın diyo,Nvidia nın sitesinde ise tüm son çıkan oyunları oynayabilirsiniz diyor.Bu ekran kartının böle çalışması normalmi ??? Bilgisi olan yada aynı kartı kullananlardan yorum bekliyorum ...

Bilgisayarın diger parçalarıda son sistem cure2duo,1gb bellek

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 03/03/2007 :  13:38:58  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ekran kartının sürücüsü güncel mi?
Sisteminde iyi uçması lazım bu kartın oyunlarda.

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 03/03/2007 :  15:31:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
baroTR tarafından yazılan:

A512 mb bellegi ve turbo cache gibi özeelikleri var internetten araştırdım bazı yerlerde oyun için bu kartı almayın diyo

Valla bu nvidia'anın kandırmacası turbo cache ve 512 rami var diye cogu kullanici yiyor bu numarayı...O kartin yuksek cozunurluk ve degerlerde yerlerde surunmesi gayet doğal...
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 03/03/2007 :  20:01:03  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Calvin Klein tarafından yazılan:

Ekran kartının sürücüsü güncel mi?
Sisteminde iyi uçması lazım bu kartın oyunlarda.

Zaten bir tek yapılacak olarak o vardı, internet açılınca indirirecekti arkadas güncellemeyi ama bu kadar açıgı kapatıcagını sanmıyorum.Görüntü seviyesi maximumda bile deilken çok büyük sorunlar yaşatıyo

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 03/03/2007 :  20:29:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu yazıyı oku:http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20050222/index.html

Nvidianın 6 serisi kartlarda yaptığı turbo cache kandırmacası...7 serisinde de aynen geçerli bu kandırmaca...
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 03/03/2007 :  22:07:16  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Generalll tarafından yazılan:

Şu yazıyı oku:http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20050222/index.html

Nvidianın 6 serisi kartlarda yaptığı turbo cache kandırmacası...7 serisinde de aynen geçerli bu kandırmaca...

Evet kandırmaca oldugu ortada zaten benim 3 yıllık radeon 9550 bile bundan daha iyi çalışıyo valla ..Bide ballandıra ballandıra anlatıyo sitesinde yahu utanmadan

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000