|
| Yazar |
Konu  |
|
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 29/01/2007 : 23:41:02
|
Arkadaşlar ben okudum çok güldüm; bir gün kıyamet koptuğunda medyanın tepkisi ! Medyanın kıyamet manşetleri
Sabah : Biz Öldük!
Anadolu ajansı : Kıyamet koptu (A.A)
Zaman : Biz demiştik, böyle olacagı belliydi!
Dünya Gazetesi : IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek.
Hafta Sonu : Ayhan Işık ile Hülya Avşar gizlice buluştular
Erkekçe : Ayın hurisi
Fanatik Gazetesi : Bu maçın galibi yok!
Cumhuriyet : Sonunda Ata'mıza kavuştuk.
BilimTeknik : Evren hakkında bütün bilmediklerimiz...
Oyundergisi : Game Over
Elle : Yargı gününde anında 10 kilo verin!
Para : Kıyametten kâr yapmanın 100 yolu
Star Gazetesi : Şok! Kandırıldık, şeytan aslında iyiymiş!
Aktüel : Mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey: Sevaplar ve Isıya dayanıklı elbise
Auto Show : Sırat köprüsünde saniyede 100 km ye ulaşan son model arabalar
Arena Ugur Dündar : Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyasi
Hürriyet Ertugrul Özkök : İyimserligi elden bırakmayalım, hiç olmazsa cehennemde ısınmak için yakıt parası yok!
Milliyet Meral Tamer : Zebaniler, delik kazanların üreticisini şeytan'a şikayet etti.
Radikal : Yeni dosyayı açıyoruz: Yeşil itiraf ediyor. Aslında kıyametten Susurluk çetesi sorumlu.
Show TV Reha Muhtar : Sayın Zebani, kazanların Yanında terlemiyor musunuz?
Flash: TV : Hakan Aygün : Mahşer yerinde Fordculuk çok yaygın,izliyorsunuz sayın seyirciler, bıyıklı bey, nasıl arka saflarda çalışıyor...
Kanal 6 : İzliyorsunuz sayın seyirciler,kazanların içi bir volkan gibi, insanlar bağrış çağrış yanıyor, kızarıyor...
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı : Devletimiz, bütün yaraları saracaktır.
[alıntıdır] :),
---------------- veeeee işe Türkler uzaya çıkarlarsa gazeteler.
- Bekle ay geliyoruz... - Galaksi galaksi duy sesimizi, iste bu Turklerin ayak sesleri!.. - Uzaya kapak attik... - Artik biz de uzayliyiz - Turkler uzayda - Turk'uz dogruyuz uzayliyiz...
- Alemin krali geliyor.. - Bekle bizi Ingiltere.. - Uzay tamam sira gunes'te! - Bekle bizi samanyolu - Marslilarla Turkler arasinda genetik bag bulundu!
STAR - Acin mekiklerimizin onunu! durduramazsiniz... HURRIYET - Uzanlara ragmen... MILLIYET - Istikbale eristik SABAH - Ilk biz duyurmustuk.. ZAMAN - Ve mumin uzayda TURKIYE - Allah'a sukur.. VATAN - Iste Hezarfenin torunlari. BULVAR - Uzaya da girdik biz de milli olduk STAR - Uzayin ulen HURRIYET - Aydin dogandan Turk astronotlara jest AKIT - Uzayda duyulan ezan sesi SABAH - Aydin dogandan buyuk santaj STAR - Gunes ufuktan simdi dogar yuruyoruz uzayaaaa STAR - Welcome to space
YABANCI BASINDAN BASLIKLAR
WASHINGTON POST : Insanli ilk Turk uzay araci astronotu almadan uzaya cikti..
LE FIGARO : Astonotlar arasinda hic Kurt yok....
DIE ZEITUNG : Verhaugen : 'Buyuk basari, eger mekigi sag salim indirirlerse, 2034'de muzakerelere baslariz' dedi..
DIE WELT : Aya gitmesi gerekirken mars'a yonelen insanli ilk Turk uzay araci Istanbul ussunun yardimiyla Jupiter'e indi..
Corierra Della Serra : Incedibile..Berlusconi, Turk Astronot'un cocugunun sunnetinde kirve olacak....
ELEFTEROS RIMOS : Yunan hukumetinin buyuk hezimeti....
|
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
|
|
The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433 |
İletim - 29/01/2007 : 23:51:22
|
çok güzelmiş teşekkürler Arena Ugur Dündar : Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyasi bu çok iyidi |
 |
|
|
hugo_boss
Seçkin Üye

Turkey
İleti 91 |
İletim - 29/01/2007 : 23:56:15
|
| Hocam benim koptuğum an zaman gazetesi: Biz demiştik böyle olacağını/ ve mumin uzayda :) |
bigfalcon00@hotmail.com
Kimsenin duasıyla doğmadikki bedduasıyla ölelim ! |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 30/01/2007 : 00:40:19
|
Bence de Arena hiç fena değildi. DIE ZEITUNG : Verhaugen : 'Buyuk basari, eger mekigi sag salim indirirlerse, 2034'de muzakerelere baslariz' dedi.. >> Uzaya çıkmışız ama hala anlayamamışız!
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
baroTR
Üye

Turkey
İleti 150 |
İletim - 30/01/2007 : 01:20:04
|
| Güzel geyik eline sağlık |
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 30/01/2007 : 01:25:46
|
| Güzel kim yapmışsa ellerine sağlık diyelim. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|