|
| Yazar |
Konu  |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 20/01/2007 : 16:10:40
|
ben kendıme gore ıyı durust yardımlasmayı seven ovunmeyı sevmeyen bır ınsanım sız nasılsınız??     |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 20/01/2007 : 20:11:53
|
| Zırt pırt açılan saçma mesajlardan sıkılan, hangi akla hizmet olarak açıldığına bir türlü anlam veremeyen üye.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 20/01/2007 : 20:56:22
|
İyi çocuktur iyi... Kendim diye söylemiyorum yalanı dolanı yoktur. Serdar Ortaç'ın İspanyolca söylediği şarkıyı dinlemediği günler genelde sakindir. Sinirlenince bile gülerek sinirlenmeyi başarır hıyar. Çalışmayı ve para kazanmayı sonra da onları gezerken yiyip bitirmeyi çok sever. Bazen bopuyla kavga eder bazende bop heriflerle. Aklına bi şey takılır,oturur bunları tost-it'lere yazar deli gibi. Haa biraz delidir,ama doludur da... Velhasılı kelam iyi çocukumdur. Severim kendimi sizden çok olmasın. Evet işte ben buyum.:)
|
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 20/01/2007 : 21:05:14
|
alıntı: donatello tarafından yazılan:
ben kendıme gore ıyı durust yardımlasmayı seven ovunmeyı sevmeyen bır ınsanım sız nasılsınız??    
Kendinle çeliştiğinin farkındamısın ? |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 21/01/2007 : 12:48:16
|
| aşırı inatçı, dediğini yapan, verdiği sözü tutmayanlara aşırı UYUZ OLAN,ne düşünüyosa pat diye söleyen patavatsız:)eğer karşısındakini kırdıysa anında gidip özür dileyen,haklı olduğu yerde asla kendinden taviz vermeyen.... fazla enerji dolu hoplayıp zıplayan cins biriyim işte:)).... |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 21/01/2007 : 13:05:31
|
| Bir insan'ı bence arkadaşlarından dinlemek daha iyi olur. İnsan kendi tanımlaması biraz değişik oluyor da. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|