meddle-earth 1 ed sadece trainerla hile yapıla biliyor yada sitemizin hile bölümündeki trainer dam başka hilelere sayip olan bir trainer varmı varsa indirebileceğim bir site verirmisiniz
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Tam olarak analayamadım bu linkten ingilizce olduğu için ama save gamesi buldum teşşekür ederim
Edit:ben bunu save game dizisini bulamadım.
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Save klasörünü C:\Documents & Settings\Kullanıcı Adın\Application Data'dan bulabilirsin. Tabii önce "Gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini seçmelisin. Bunu da Windows Gezgini>Araçlar>Klasör Seçenekleri>Görünüm'den yapacaksın (Fazla detaya girdim; ama bilmeme ihtimalini göz önüne alıyorum :)).
A pardon buraya bulduğumu yazmayı unutmuşum ama yine teşşekür ederim(oyunların save dizisini bulmakta çook acemiyim yinede bula bildim oda tesadüf)