AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 lord of the rings online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

dieangel
Üye

Turkey
İleti 224

İletim - 11/01/2007 :  16:54:00  Bilgileri Göster  dieangel için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun akıbetinden haberi olan varmı??? şimdiye kadar çıkmış olmalıydı

die

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 11/01/2007 :  17:19:44  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
betası açılmış.

beta sürümüne buradan üye olup forumdan client indirmen lzm gerek galiba. ya da e-mailine gelecek. orayı çakamadım

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

dieangel
Üye

Turkey
İleti 224

İletim - 12/01/2007 :  14:35:47  Bilgileri Göster  dieangel için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
hımmm bi incelemek lazım ama bilgiğim kadarıyla zaten level 20 ye kadar online olmadan kasabiliodun carı am agenede bi bakalım ben bu oyunu kaç senedir bekliom valla kesinlikle uğraşmak lazım

die
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/01/2007 :  16:31:50  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyunu nasıl indireceğim ya???
Sayfanın En Üstüne Git

dieangel
Üye

Turkey
İleti 224

İletim - 21/01/2007 :  15:57:47  Bilgileri Göster  dieangel için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bulşamadım baya aradım ama yok malesef sanırım tam sürüm çıkana kadar beklemek lazım ama üzretli olacak bildiğim kadarıyla oyunun kendisine parayı verip yani orjinalini satın alıp bidee üstüne her pachte tekrar ödeme yapıcaz genede inşallah değer bişiyler yaparlar o kadar bekledik demi

die
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/01/2007 :  16:48:10  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
dieangel tarafından yazılan:

hımmm bi incelemek lazım ama bilgiğim kadarıyla zaten level 20 ye kadar online olmadan kasabiliodun carı am agenede bi bakalım ben bu oyunu kaç senedir bekliom valla kesinlikle uğraşmak lazım

o age of conan. ya da başı başka conanlı bişeydi oyun :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000