Neyse, belki hasta olabilir.Nasıl iyileştirebilirim?Ayrıdan vitaminmi almam lazım?
Anladık veterinere gitmeye üşeniyorsun da bari git bir akvaryumcuya sor, burda kimsenin sana yardımcı olabilecğini sanmıyorum. Bakamıcaksanız almayın şu hayvanları yazıktır, günahtır. Süs değil bunlar.
Ben kaplumbağa sordum konu kediye geldi. Neyse, belki hasta olabilir.Nasıl iyileştirebilirim?Ayrıdan vitaminmi almam lazım?
Benimde 2 tane vardı ne yazık ki biri vefat etti.Az çok anlarım kardeş.Bi kere onun yanına bi tane daha alman lazım.Git dişiyse erkek erkekse dişi al.Sonra düzenli suyunu değiştir.Onların kabı derin olmaz.Suyunu fazla koyma bacağının üzerinde olsun yeter.İçine özel yapılmış plastik taşlar koy.Hasta olup olmadığını anlaman için 2 tane kaplumbağayı koy yanyana benim ölen hep kabuğunun içine giriyordu.Diğeri koşuşdururdu.O ölü gibi dururken diğeri yerinde duramazdı.Ama en sağlıklısı veteriner.He birde suyu çok souk olabilir içme suyu koy ılık olsun su.Ama veterinere götür.Yemine bak kurtlanmış olabilir.He bide ben pek sanmıyorum ama ben evde yokken annem aspirini toz haline getirip suyuna atmış hayvan birden canlanmıştı şaşırdım.Bi süre öyle canlandırdık.1-2 hafta sonra öldü.