AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Kaplumbağam yem yemiyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 21/01/2007 :  11:42:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar hayvan beslemeyin derim neden şimdi ölecek bi gün sonra siz çok üzeleceksiniz alışıyosunuz sonra bakıyosunuz ölüyor ama ben çok isterseniz köpek alın kedi alamayın kediler nankördür kim daha fazla yemek verirse ona gider köpek sağdıktır bildiğiniz gibi.

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 21/01/2007 :  14:24:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
spıder_ozii tarafından yazılan:

kediler nankördür

Evet, doğru söylüyorsun. Bizim vardı bir tane, iş yerinde besliyorduk. Bir gün bir baktık ki bütün banka hesaplarını üstüne alıp, kasada ne varsa çek, senet 2 milyara yakın nakit parayı alıp İsviçre'ye kaçmış, bir daha da haber alınamadı. E nankör işte.
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 21/01/2007 :  14:41:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kediye nankör diyen arkadaş,acaba hiç kedi beslemiş midir?
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/01/2007 :  15:23:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kediler, sanıldığının aksine evcilleştirelemeyen hayvanlardır. Yaptıkları şey, insanlara uyum sağlamak. Bulundukları ortama da çok çabuk uyum sağlarlar. Bir ev kedisi bile, doğaya salındığı takdirde, hayatta kalmayı başarabilir. Köpekler uyum sağlamaz, direkt evcilleşir. Köpeğe yemek vermezsen aç kalır, kediye yemek vermezsen başka kapıya gider. Doğanın kanunu da bu değil mi? :)

Evcilleştirelemediklerine dair ufak bir örnek: Kedinizin yanına başka bir kedi getirdiğinizde, ev sahibi kedi, diğer kediyi dışlar (Kovalar, yakalarsa parçalar :)) ve mekanın ona ait olduğunu göstermeye çalışır. Aynı durumu, doğada yaşayan vahşi kediciklerde de görebiliriz :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 21/01/2007 :  16:08:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kedicik? Bu tanımın Afrika Aslanları üzerinde kullanıldığını düşünemiyorum

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000