|
| Yazar |
Konu  |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 14/01/2007 : 18:43:54
|
| Daha çok "ScarFace". |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Berk77
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/01/2007 : 16:56:16
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Resmin açık olduğu ekran karşındayken: - 'Print Screen (PrtScn)' tuşuna bas. - Paint, PS vs. tarzı bir resim programı niteliğindeki program aracılığıyla 'Edit -> Paste' yap. - img404.imageshack.us 'a gir. - Sitedeki ilgili tuşa bastıktan sonra ekranı kaydettiğin dosyayı bul, onayla. - 'Direct Link' seçeneğinin içindeki linki kopyala. - Üstteki mesajına ait konuya gel. [ www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18946 ] - "İletim - 13/01/2007 : 10:39:23" yazısının yakınlarında yer alan 'Edit' seçeneğine tıkla "www.sp-studio.de" kısmını sil. Onun yerine kopyalamış olduğun linki yapıştır. - Mesajın düzeltilmesi işlemini onayla. ...
|
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 30/01/2007 : 07:54:38
|
| http://img266.imageshack.us/img266/4845/adamzc9.png |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|