|
Yazar |
Konu  |
BachRi
Üye

Turkey
İleti 93 |
İletim - 12/01/2007 : 23:08:21
|
Kusura bakmayın arkadaşlar,forum bölümüne çok fazla girmediğim için site ilgili haberler hakkında pek bir bilgim yok. Uzun zamandır yeni gelen oyunlar bölümünde aynı oyunlar duruyor.Acaba sitede ile pek ilgilenilmiyor mu? |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 12/01/2007 : 23:44:23
|
Yazar kadromuz şu sıralar fazla meşgul ve daha uzunca bir süre de bu meşguliyetleri sürecek. Artık ne gibi bir değişiklik yaparlar ve ya hiç birşey yapmazlar mı bilemem. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 13/01/2007 : 11:47:14
|
Yazar kadrosu genişletilmeye çalışılıyor bildiğim kadarıyla. Ne kadar işe yarıyor ya da yarayacak bilinmez.. |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 16/01/2007 : 15:44:15
|
boşuna beklemeyin, senelerdir böyle bu sitenin hali. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 18/01/2007 : 20:02:18
|
Şöyle ki:
yazar kadromuz coşkun zamanında hobbitler gibi şen idi, yazmak bir yana yazı sayıları bile yarıştırılırdı ancak zaman geçti, geçtikçe bilgisayarları eskitti, kimi yazarları kapitalizmin çarkına dahil etti (işe girdiler), kimilerini ders çalışmaya zorunlu kıldı (okulda kız kovaladılar) ve bugünkü sonuç ortaya çıktı. Yazı pek yazılmasa da yazılanlar da pek eklenemiyor, o öyleyken bu da böyle oluyor.
Değişim bekleniyor ama ne zaman ve nasıl olur bilemem (hepimizin kovulup yeni yazarların alınması) ancak bir değişikliğin olması sizinde gördüğünüz gibi möhüm bir konu. Aramızdan yazarlığı çocuklarına bırakmayı düşünerek olası değişim planları yapan ve ufuğa bakarak konuşan arkadaşlar da var tabi. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 19/01/2007 : 23:08:18
|
Smeagol, yazı ekleme yetkisi şu an için sadece bizde. Biz de üniversitede olduğumuz için hafta içi bilgisayara bakamıyoruz. Eve döndüğümüzde ise, iki günlük bir süreç içinde yazı hazırlayıp eklememiz çok zor oluyor. Üstüne, şu an yaşadığımız server sorunu nedeniyle, hazırlanmış yazılar dahi eklenemiyor. Durum böyleyken, suçu sadece yazarlarda veya bizde aramak biraz haksızlık olur sanırım. Ayrıca sürekli yazı eklediğimiz, toparlandığımız dönemler de oldu yakın zamanda. Bu nedenle de "senelerdir" site böyle demek, haklılık payı olsa da, ayrı bir haksızlık olur. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|