|
Yazar |
Konu  |
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 17/12/2006 : 21:15:39
|
Yöneticilere bir fikrimi açıklamak istiyorum.Daha önce birisi böyle bişey önermedi sanırım. Bazı bölümlere sabit konular koyarsak mesela az önce GTA bölümüne en az 3 kez yazdığım görevler listesini bir daha yazdım.Onu sabit bir konu içine koyarsanız 2,3 sayfa dolaşmaya üşenenler oradan bakar ve konu kirliliği olmaz.Bu diğer bölümler için de uygulanabilir tabi.Mesela çok tutan konular -Knight Online'daki resim konusu- sabitlenebilir. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/12/2006 : 21:40:23
|
Bence gayet mantıklı, her açıdan iyi. Ama forumda bu özellik olmayabilir. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 17/12/2006 : 22:07:43
|
Daha önce önerilmedi mi? Bir 100 kere konuştuk, ama forum desteklemiyor ne yazık ki. Biz de çok istiyoruz yoksa "sticky topic". |
 |
|
header
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/02/2007 : 22:13:51
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Daha önce önerilmedi mi? Bir 100 kere konuştuk, ama forum desteklemiyor ne yazık ki. Biz de çok istiyoruz yoksa "sticky topic".
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 03/02/2007 : 23:42:03
|
Header ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 04/02/2007 : 01:37:02
|
hocam galiba arkadaş alıntı yapma egzersizleri yapıyo :)) |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|