|
| Yazar |
Konu  |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 07/01/2007 : 08:52:18
|
Arkadaşlar oyun çok basit.Üye olduktan sonra giriş yapıyoruz.sonra bize birşeyler diyor.Dedikten sonra Create a Character diyoruz.Sonra adamımızın türünü seçiyoruz(mage,warrior ve rogue).Zırhının yada giysisinin rengini ayarladıktan sonra Create diyoruz.yarattığımız adam lvl 1 olarak geliyor.Yukarıda Create a Characteryazan yerde artık adamımızın ismi yanındada türü yazıyor.Oraya tıklıyoruz.Play tuşuna basıp oyuna başlıyoruz.Adam tıkladığımız yere gidiyor.Yaratıkları öldürüyoruz.Exp toplayıp lvl atlıyoruz.Değişik kulübelerden canımızı arttırabiliriz.Bu kulübelerdeki insanlarla konuşup değişik ve karşımıza nadiren çıkan güçlü canavarlarla dövüşebiliriz.Ben bu oyunu 6 aydır oynuyorum,hayranıyım ve hala lvl 9 um.Lvl 9 olana kadar canım çıktı.Bu oyun bazı bilgisayarlarda çalışmaz.Bu arada sitesi www.dragonfable.com .DragonAmulet adı verilen şeyleri almak için premium hesap(paralı oyun) lazım.Premium hesapı kaleden alabilirsiniz.Yukarıdaki tabelada pvp li birşey yazıyor.Oradan başka oyuncularla savaşabilir ve rankınızı yükseltebilirsiniz.Yeni başlayan arkadaşlar için tavsiyem Rabina Hood'un ormanıdır.Orada Sneevil denilen yaratıklarla dövüşürsünüz.Bu oyunun kısaca açıklaması Knight Online'ın bi alt seviyesi olabilir.Sorularınızı bekliyorum.Bu oyunu oynayanlar varsa onlara bir sorum olacak.Sizce en güçlü silah hangisi?Benim bu sorunun cevapına çok ihtiyacım var.Help me!!! Cevaplarınızı bekliyorum. |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 07/01/2007 : 10:20:56
|
| 8 inci levele kadar gelidimde artık diğer bölümler için dragon amulet istediği için bıraktım.... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 07/01/2007 : 14:15:18
|
| her saniye kaleye yönlendirip pre itemlerini göstermesi yüzünden bıraktım |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 07/01/2007 : 18:30:33
|
| Çok sıkıyor o oyun ya |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 07/01/2007 : 19:12:52
|
Aslında herşey için para istemiyor.Mesela 100 room mu ne öyle birşey var.oradan kanat alınıyor.Twilly ile konuşup kar canavarını yenince kask veriyor.Bunler hep parasız.Ben hala oynuyorum hiç sıkılmadım.Bence sizde devam etmelisiniz.
|
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|