|
| Yazar |
Konu  |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 07/01/2007 : 22:21:52
|
| ha o kanat ne işe yarıyordu bende almıştım ama hiç farkeden birşey olmadı |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 10/01/2007 : 16:56:32
|
| 10 ya da 5 hp ekliyor.(kask içinde geçerlidir) |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 10/01/2007 : 18:21:46
|
Yeniden başladımda hep görev yaparakmı level atlanıyor 30dk oynadım level 2 olabildim
Edit:4 level oldum 2. Edit:5 level oldum:d |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 11/01/2007 : 19:10:13
|
Tabi öyle biraz ama yarım saat oynadığımda ben level 3 oldum.Sana bir öneride bulunacağım.Oyuna giriş yaptığında ilk bulunduğun yerdeki kafeya girip sarışın kızla konuş ve map i tıkla orada Rabina Hood'un ormanı var.Oraya git.Sneevil'lerin olduğu ormanı bul ve oraya git.Her boss u yendiğinde sarı yerin üstüne gelip yeni bir kılıç,asa veya bıçak alabilirsin.İşine yaramıyor ya da damage ı küçükse sat ve para kazan.Lvl 2 için en iyi exp kasma ve para kazanma yolu bu.Biraz sıkılıyosun ama gelişmen için gerekli.Lvl 3 veya 4 olduğunda giriş yaptığımızda oradaki kafenin önünde bir adam var.O adamla konuşup Rescue'ya gidin.Oradaki büyük böcekleri öldürüp Boss Örümceği devirin.Geri gelirken yine böceklerle dövüşün.Bu mağara sizin kolayca level atlamanıza yardım eder.
Bu arada benim kılıçlarım(en iyileri):Candy Sword,Legendary Magma Sword,bir de bir gül şeklinde kılıç var ama adını bilmiyorum.
Türüm ise Warrior(Herkeze warrior olmayı öneririm.).Arka arkaya üç kere vurabiliyorsunuz.
Mage iken lvl 4 tüm bıraktım. |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|