AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Dragon Fable
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 07/01/2007 :  20:05:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuyu rpg bölüme açsan daha iyi olacakmış.

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 07/01/2007 :  22:21:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ha o kanat ne işe yarıyordu bende almıştım ama hiç farkeden birşey olmadı

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 10/01/2007 :  16:56:32  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
10 ya da 5 hp ekliyor.(kask içinde geçerlidir)

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 10/01/2007 :  18:21:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeniden başladımda hep görev yaparakmı level atlanıyor 30dk oynadım level 2 olabildim

Edit:4 level oldum
2. Edit:5 level oldum:d

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 11/01/2007 :  19:10:13  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabi öyle biraz ama yarım saat oynadığımda ben level 3 oldum.Sana bir öneride bulunacağım.Oyuna giriş yaptığında ilk bulunduğun yerdeki kafeya girip sarışın kızla konuş ve map i tıkla orada Rabina Hood'un ormanı var.Oraya git.Sneevil'lerin olduğu ormanı bul ve oraya git.Her boss u yendiğinde sarı yerin üstüne gelip yeni bir kılıç,asa veya bıçak alabilirsin.İşine yaramıyor ya da damage ı küçükse sat ve para kazan.Lvl 2 için en iyi exp kasma ve para kazanma yolu bu.Biraz sıkılıyosun ama gelişmen için gerekli.Lvl 3 veya 4 olduğunda giriş yaptığımızda oradaki kafenin önünde bir adam var.O adamla konuşup Rescue'ya gidin.Oradaki büyük böcekleri öldürüp Boss Örümceği devirin.Geri gelirken yine böceklerle dövüşün.Bu mağara sizin kolayca level atlamanıza yardım eder.

Bu arada benim kılıçlarım(en iyileri):Candy Sword,Legendary Magma Sword,bir de bir gül şeklinde kılıç var ama adını bilmiyorum.

Türüm ise Warrior(Herkeze warrior olmayı öneririm.).Arka arkaya üç kere vurabiliyorsunuz.

Mage iken lvl 4 tüm bıraktım.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000