|
Yazar |
Konu  |
ednah reney
Üye

Turkey
İleti 23 |
İletim - 07/01/2007 : 12:30:57
|
bende de türkçe yaması var ama geçmişe nerden bakıyosunuz ve o bölge hakkındaki bilgileri nerden öğreniyosunuz ben tıklayınca ingilizce yazıyo ama türkçe yamalı(ayrıca ben mortimor ile dinayı evlendirdim) |
sevgilerle hande yener |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 07/01/2007 : 20:36:50
|
kişinin şişman mı zayıf mı olduğunu anladığınız bir yer var,onun aşağısında bulut simgesi var oradan. Ya bi de esc'ye basmayı denesenize gothlerin evine girince. betty öle çıkıodu ya. bi deneyin
|
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
sims_crazy
Üye

Turkey
İleti 36 |
İletim - 13/01/2007 : 13:14:28
|
teşekkür ederim denerim |
sen olursan bensiz bende olurum sensiz |
 |
|
sims_crazy
Üye

Turkey
İleti 36 |
İletim - 13/01/2007 : 20:48:00
|
valla türkçe yama hatırları yaniş bulutu türkçe yapmıoo valla işe yaramadıı:(:(ve sen birini buldum diodun o kim:D |
sen olursan bensiz bende olurum sensiz |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 14/01/2007 : 22:59:58
|
Bella GOTH'ü buldum, overlokçu olmuş geziyor sokaklarda. Strangetown'da evin önünden de geçiyor. Şu çingene arabulucu yardımıyla buldum, terapist, ölüler ve Azrail'le aynı evde yaşıo. Hafızasında hiç birşey yok, ayrıca çok çirkin yapmışlar. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|