arkadaşlar heroes 5te bir bölümde takıldım. 5. missionda tear of asha diye birşey inşa etmemi istiyor. tüm düşmanları öldürdüm, ancak bu tear of asha yı bir yere inşa etmiyor. nereye kazma kürek sallasam nothing here diyor. kafayı yiycem lütfen yardım edin... email: cemilkarakaya06@mynet.com
Obeliks'leri gezdikçe bulmacanın parçaları açılacak. Açılan bulmaca hazinenin yerini gösterecek. Bu hazineyi aldıktan sonra şehre geri gidince Tear of Asha yapılacak.
ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ben hala bu bölümü geçemedim.. uyuz oldum. dediğiniz gibi bulmacayı tamamen açtım ama salak bi resim çıkıyo. hazine yeri falan göstermiyo.. napıcam ben yaa...
O çıkan şey salak bir resim değil. Oyunda gezindiğin haritadan bir kesit. Eskiden iki boyutlu olduğu için bulmak kolay oluyordu. Bu üç boyutlu olunca açıları da tutturmak gerekiyor. Resime dikkatli bakıp haritadan gösterilen yeri bulmaya çalış. Sonra resimde işaretli yeri kazıp hazineyi çıkarıyorsun.
O çıkan şey salak bir resim değil. Oyunda gezindiğin haritadan bir kesit. Eskiden iki boyutlu olduğu için bulmak kolay oluyordu. Bu üç boyutlu olunca açıları da tutturmak gerekiyor. Resime dikkatli bakıp haritadan gösterilen yeri bulmaya çalış. Sonra resimde işaretli yeri kazıp hazineyi çıkarıyorsun.