AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 heroes might and magic5 acele yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

karakaya06
Üye

İleti 3

İletim - 28/12/2006 :  13:23:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar heroes 5te bir bölümde takıldım. 5. missionda tear of asha diye birşey inşa etmemi istiyor. tüm düşmanları öldürdüm, ancak bu tear of asha yı bir yere inşa etmiyor. nereye kazma kürek sallasam nothing here diyor. kafayı yiycem lütfen yardım edin...
email: cemilkarakaya06@mynet.com

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 28/12/2006 :  15:06:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Obeliks'leri gezdikçe bulmacanın parçaları açılacak. Açılan bulmaca hazinenin yerini gösterecek. Bu hazineyi aldıktan sonra şehre geri gidince Tear of Asha yapılacak.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

karakaya06
Üye

İleti 3

İletim - 28/12/2006 :  17:50:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok teşekkürler. deniyeceğim ancak zannedersem bulmacanın tüm parçaları açılmıştı. yine de bakayım. ilginiz için sağolun
Sayfanın En Üstüne Git

karakaya06
Üye

İleti 3

İletim - 09/01/2007 :  20:16:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ben hala bu bölümü geçemedim.. uyuz oldum. dediğiniz gibi bulmacayı tamamen açtım ama salak bi resim çıkıyo. hazine yeri falan göstermiyo.. napıcam ben yaa...
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 09/01/2007 :  21:59:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O çıkan şey salak bir resim değil. Oyunda gezindiğin haritadan bir kesit. Eskiden iki boyutlu olduğu için bulmak kolay oluyordu. Bu üç boyutlu olunca açıları da tutturmak gerekiyor. Resime dikkatli bakıp haritadan gösterilen yeri bulmaya çalış. Sonra resimde işaretli yeri kazıp hazineyi çıkarıyorsun.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 11/01/2007 :  01:07:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Avaris tarafından yazılan:

O çıkan şey salak bir resim değil. Oyunda gezindiğin haritadan bir kesit. Eskiden iki boyutlu olduğu için bulmak kolay oluyordu. Bu üç boyutlu olunca açıları da tutturmak gerekiyor. Resime dikkatli bakıp haritadan gösterilen yeri bulmaya çalış. Sonra resimde işaretli yeri kazıp hazineyi çıkarıyorsun.

Nerede o 2D oyunlar, değil mi?.. :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000