AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 vice cityde problem pls yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/01/2004 :  21:47:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ii akşamlar!!

baştan sistemimi yazıyorum
p4 1.6 478 pin
40 gb harddisk 7200 rpm
845i giga-byte mainboard
asus 52x cd rom / hp cd writer
256mb sdram 133mhz
gigabyte ati radeon 9700pro 128mb ddr ram ekran kartı(ati radeon işlemcili)
winxp pro/win 98 se
genel özellikleri bunlar
sorunum oyuna normal olarak giriyorum hatta ekran ayarları en düşükte bile deniyorum (default).ama hiç farkatmiyo oyun normal açılıyo 10 sn sonra oyun birden donuyo ve ctrl alt del bile çalışmıyo!!!.ekran kartının updatesi 1 tane var zaten onuda yaptım üzerine gta yı sonra 1.1 yamasını kurdum ama hiç fark etmedi!!ama eski ekran kartım radeon 7000ve yi takınca oyun sorunsuz çalışıyo!!ha bide directx 9 mi ne varya o zaten kendi cd lerinden çıktı(radeon9700pro’nun) onuda yükledim!!yine aynı sorun devam ediyo hiçbir hata codu filan vermiyo!!ilginiz için çok teşekkür ederim...zaten olmassada oynamayız napalım yani!!ha bu arada ekran kartımı beyenmeyen arkadaşlara söylürorum yeni çıkacak olan oyunlarda görüşürüz!!ekran kartı ısınıyor ama fazla değil!!yani en azından elimi yakan bir sıcaklığı yok!!bide diğer tüm oyunların grafik ayarları nerede olursa olsun sorunsuz çalışıyo!(bide yazmayı unuttum değişik cd lerdende yükledim aynı!!)

sen hayallerimi süsleyen melektin ama şimdi beni bırakıp giden ineksin :-)) MR.VERCETTİİİİ

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 10/01/2004 :  22:32:19  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
türkçe sürüm mü vicecity?

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/01/2004 :  13:13:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tr yamalı ama yamasızda farketmiyo

sen hayallerimi süsleyen melektin ama şimdi beni bırakıp giden ineksin :-)) MR.VERCETTİİİİ
Sayfanın En Üstüne Git

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 13/01/2004 :  23:05:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynı sorun benim sistemimde(p4 1.6 ghz 40 gb harddisk msı mx ge force 4 256 ddr ram 52 x cd rom msi anakart)gta 3 oynarken yapıyordu ama benim takılmıyordu windowsa geri dönüyodu.bende oyunu attım bi kenara oynamadım::::
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 15/01/2004 :  11:49:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
98 de directx 9 sorunlu çalışıo o yuzden direk xp pro kurun. ekran kartının soğutmasında veya genel anlamda bir problem olabilir. ayrıca 256 ram düşük bir sayı yükseltmen yararına olur ayrıca raminde arıza olabilir. veya oyunun kopyaysa dosyalarda bir arıza olabilir. veya cdromun eski veya cdn çizikse cd-romdan dosya okurken dosyayı okumaya çalışıyorsa 98 de donabilir. işlemcine overclock yaptıysan bazı p4lerde bu sorun yaşanıyor overclocku kapat veya işlemcinin ısısını kontrol edebileceğin bir program ya da donanım bulup makinana yerleştir. hiçbiri olmazsa ermanuruk@hotmail.com messenger adresim bunu seninle canlı olarak çözmeye çalışırız eğer istersen.

Kolay Gelsin.
Sayfanın En Üstüne Git

ilkayuydu
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/01/2004 :  21:10:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyundan çıkması ram yetmezliği!! sistemimde zaten xp ve 98 yüklü.256 ram ile diğer ekran kartında çıalışıyo.soğutma sorunu olsa türkiye 6.sı olmaz şimdi.eğer benimki arızalı ise diğer tüm oyunlarda takır takır çalışıyo.ramimde herhengi bir sorun yok daha doğrusu şuana kadar bi problem yok.zaten şu aralar değiştiricem ama extrame leri bekliyorum bi otursun bide rambuslar bakalım nolcak¿?cd-rom umu thailand tan aldım 52x asus.ayrıca almanyadan aldığım ve türkiyede rastlamadığım hp cdwriter de aynı sonucu veriyo.işlemciyi overclock yapmadım.xp ve 98 de sorun değişmiyo aynı.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000