AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Hamachi + Diablo + TCP/IP Game
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 12/01/2007 :  00:00:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya bırak ne yazıyorsun...

Şu Diablo başlığı altındaki konuları bir bakınsa, istemediği kadar bilgi edinir. Neler neler var...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 12/01/2007 :  09:55:06  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
seviyesi ney oyunun? yeni bir druid ya da sorc. kasacam ama baştan yok ot kes yok bot topla git onca potuna yazık abla gözünü seveyim demeden saldıran blood ravenı kes caini kurtar derken ben act 1'de sıkılırım =)

normal seviyesinde siz direk oyunu bitirtirsiniz :p

96 level palanın , 76 level sorcun 83 level druidin save'i var ama kendin kasmadıktan sonra zevki çıkmıyor level 1 halini görmek gerek :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/01/2007 :  16:33:28  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende en baştan size katılabilirim.
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 22/07/2007 :  04:13:08  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende oyunun ek paketi dahil herşeyi yüklü, hatta PALADİN üyesiyle de oynadık yani 2 üstümde ileti yazan arkadaş oyunun versiyonu v.10 ve ek paketi yüklü olan beni eklesin beraber oynarız can_arman@hotmail.com benim adres.

Ynlız bendeki oyun orjinal değil kendimiz hamachi ile falan oynicaz.
Sayfanın En Üstüne Git

armageddon
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 22/07/2007 :  04:14:55  Bilgileri Göster  armageddon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
can(arada _ var)arman@hotmailcom pek belli olmuyordu bidaha yazıyım dedim, oyunun versiyonu da v1.10 yanlış yazmışım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000