sen bir adamsın. önceki oyunda bütün dünyayı ele geçirmeye çalışmış olan teörürn lordunun ruh taşını kafana saplamıştın ilk oyunun sonunda. bu oyunda da o ruh taşının etkisiyle diablo ses tonuyla doğuya(ve ya batıya unuttum :P) gitmeliyim diyerek sayıklıyorsun. cain bunu görüp yardım ediyor ve senin doğuya yani diabloya olan yolculuğun başlıyor. oyun 4 act'e(+1 ek patek) ayrılıyor . act 1'de diablonun kuvvetleri insanların yaşadığı bölgeyi ele geçirmiş bi avuç insan dayanmaya çalışıyor. sen onlardan görev alıp yapıyor ve diablonun yaratığı olan andarieli kesip orayı şeettiriyorsun sonra act 2'de durieli kesiyorsun tal rasha'nın tombundaki böcük sonra act3'te diablonun büyük kardeşini ve act4'te Diabloyu kesip oyunu tamamlıyorsun. ama bitiyor mu? hağğyır :D normal kısmını bitiriyorsun sonra nightmare'e geçiyorsun güç bela onu da bitiriyorsun sonra helle geçiyorsun ve benim 60'a yakın batte necroya daha act1'deki yaratıklar 3 çekiyor :D
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011