AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2'deki En İyi Karakteriniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 28/06/2003 :  02:52:15  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
AMAZON:
Level 94.
Hepsi bitti
Ayrıca bir de Necromancer level 84 ve paladin level 56 var paladin üstünde çalışıyorum :)

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 28/06/2003 :  11:37:28  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
uzun zaman oldu diablo oynayalı hepsiyle bitirdim ama en çok sevdiğim hero necromancer di sanırım level 87
saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 28/06/2003 :  16:43:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunda en zevkli oynanışa sahip karakter kesinlikle amazon. Özellikle bow skill ile rahat ve eğlenceli bir oyun oynayabilirsiniz. Daha sonra ise bence paladin geliyor. Single oyunda en sağlam karakter kesinlikle paladindir diye düşünüyorum.
Bu arada kimse kusura bakmasın ama öyle single oynayıpta lvl 90 ve üzeri karaktere sahibim diyenler bana pek gerçekçi gelmiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 30/06/2003 :  00:08:58  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
keşke kanıtlamanın bir yolu olsa. ama amazon konusunda sana katılıyorum

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/06/2003 :  12:51:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bakın bu konu burada daha önce tartışıldı ve ben olayı örneklerle açıkladım. Ben burada kimseye yalancıda demiyorum, ama biraz mantıklı düşününce zor ötesi birşey... Ortada kesin olan birşey var deli gibi bile oynasanız (ki ben bu oyunu çıktığından beri kesintisiz oynarım) yinede o kadar yüksek lvl yapamazsınız. Farklı hilelerle (players8'de buna dahil) bu kadar lvl'lere ulaşılabilir ona lafım yok.
İşin diğer bir boyutuda multiplayer olayı. O konuda yorum yapama çünkü netkafede arkadaş arası oyunlar dışında bu oyunu multi oynamadım.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000