AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City silah yerleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ne-o
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 22/01/2004 :  22:49:32  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
helikopteri 9 ve 6 tuşlarıyla kontrol edebilirsin. Ayrıca askeri bölgede apache helikopteri bulunuyour. Eğer oyunu %100 bitirirsen ilk adaya da bi tane geliyo...

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git

triyada
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 22/03/2005 :  10:48:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
guraktan tarafından yazılan:

Arkadaşlar ben genelde yapamadığım için göreve tekrar başlamam gerekiyor çok az silahçı var silah temin edebileceğim gizli yerler konusunda bilgi verebilir misiniz?

dostum oyunda iken NUTTERTOOLS yaz ve bütün ağır silahlar sana gelsin. vatan millet sakarya yap ondan sonra

riva
Sayfanın En Üstüne Git

salimayata
Üye

İleti 24

İletim - 25/07/2005 :  10:40:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
para kazanmak istiyorsanız PANZER yazıp panzer indirin ve ONSPEED yazın.Daha sonra panzere binin ve "caps lock"a basın.haritadaki sarı noktayı takib edin ve ordaki arabaları panzerle kovalayıp patlatın(çarpın yeter kendisi patlıyo)10 görev yaptıkdan sonra paranız 20.000'in üstüne çıkacak.Hadi kolay gelsin
Sayfanın En Üstüne Git

carl
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 26/07/2005 :  13:59:28  Bilgileri Göster  carl için bir AOL İletisi Gönder  carl için bir ICQ İletisi Gönder  carl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  carl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
salimayata tarafından yazılan:

para kazanmak istiyorsanız PANZER yazıp panzer indirin ve ONSPEED yazın.Daha sonra panzere binin ve "caps lock"a basın.haritadaki sarı noktayı takib edin ve ordaki arabaları panzerle kovalayıp patlatın(çarpın yeter kendisi patlıyo)10 görev yaptıkdan sonra paranız 20.000'in üstüne çıkacak.

böyle yapmasanız da olur, tank'a binip caps lock'a basın.tanktan inip bıgbang yazın.arabalar patlar(tank ta).yeniden panzer yazıp aynı teknigi uygulayın.

amma konusurmusum!!!

her yere imza atmam kardeş mürekkep getirirsen parmak basarım
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000