|
| Yazar |
Konu  |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 18/01/2004 : 17:55:52
|
| Nasıl anlatsam yanlış hatırlıyor olabilrim ama haritaya karşıdan baktığında sol taraftaki adada araba görevlerini yaptığın yerin yukarısına doğru tamamen çık ama ana yola çıkma orada askeri bölge var uçak orada fakat dikkat et seni vuruyorlar.Anlamadıysam bana mail'ini söyle sana resim üzerinde işaretleyip yollayabilirim |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|
JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172 |
İletim - 18/01/2004 : 17:59:25
|
| Bak şimdi.İkinci adada 12000 dolarlık bir bina var bunu hiçbir göev yapmadan alabiliyorsun.binanın 4-5 tane garajı falan var.işte binanın tepesinde bir helikopter var.atla bin git.korkma yerine yenisi geliyo.helikopteri al başka binalrın tepelerine bak başka helikopterler bulabilirsin.veya da çık bi binanın tepesine,,hadi sana iyi tetikçilikler.:-))))) |
 |
|
|
WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402 |
İletim - 18/01/2004 : 21:01:46
|
| gerek yok abi hani harley davidson cular varya oradan dönemeli yola düz gir sonra sola dön biraz git sağtarafta merdivenli bi yol var o merdivenden çık polis helikopteri senin |
" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "  |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 19/01/2004 : 16:42:20
|
| Bora Poyraz yardımın için sağol, bu arada ben helikopteri buldum ama kullanamıyorum, daha önce helikopterle bomba koymuştum ama şimdi "9" tuşuna bastığımda aşağı iniyor, kontrol nasıl olacak, birde havaalanını buldum oradaki uçakları kullanabiliyor muyuz? |
 |
|
|
WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402 |
İletim - 22/01/2004 : 16:27:47
|
ilk sorunnun yanıtı hem "w" ya hem de "9" basarsan uçabilirsin ama kontrolünü sen ayarlamalısın 2. soru dodo uçakları var onları kullanabilirsin ama ben bulamadım |
" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "  |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|